hur man gör beats hip hop – 3 platina tunga tips för att göra dig bättre

Är du försöker lista ut hur man gör beats hip hop? Första saker först, bör du veta att göra beats är faktiskt enklare än du kanske tror. Faktum är att även om du har liten eller ingen erfarenhet med någon musik produktionsutrustning, det finns en hel musikproduktion program som kan hjälpa dig att vev ut platina, professionella klingande beats på nolltid!
För att göra anständiga beats, det finns 3 saker som du bör vara medveten om innan du börjar. Dessa grundläggande tips kommer att se till att du kan börja slänga ut diagram toppning beats från dag ett!
få en känsla för vad som finns där ute
Om du vill bli nästa Timbaland, måste du först få en känsla för vilken typ av rap beats är redan ute. Göra beats hip hop behöver inte vara svårt, och du bör inte göra det på det sättet. Lyssna på vad som finns där ute redan på radion. Vilka faktorer gör att takten har gör att det en hit? Du kommer att börja märka ett mönster, och kommer ibland få reda på att de enkla beats är de som fångar örat snabbast. När du först börjar, bör du försöka efterlikna dessa stilar.
lära av de bästa
Internet är översvämmad med massor av instruktionsfilmer. Endast undergång är att det kan vara svårt att sätta alla bitar till pusslet. Det är därför du ska titta efter beat som gör program som kommer med en uppsättning av instruktionsfilmer för att lära dig utrustningen. Ju snabbare du lär din utrustning, desto snabbare kommer du att kunna börja slå ut rap beats, en rätt efter den andra.
få bra, lättanvänd programvara musikproduktion
Detta är förmodligen det viktigaste. Låt dig inte luras – När du börjat, behöver du inte dyra eller flashiga utrustning. Enkel musikproduktion programvara kommer att göra susen. Du kan ofta köpa och ladda ner programvara musikproduktion direkt från datorn utan att behöva lämna hemmet. Och det bästa är, med vissa program musikproduktion program, kan du komma igång att göra beats snabbt, eftersom de oftast kommer med en uppsättning av tutorials eller instruktioner för att komma igång.
Dessutom, när du köper slå göra programvara, se till att du köper en som är mer inriktad på hip hop beat gör. Detta gör att du kan starta snabbt. Ju fler beats du gör, desto bättre kommer du att få. Men kom ihåg – det viktigaste är i musikproduktion programvara.