överväldigande comeback för att ta det

Bara några band lyckats återfå världens framgång efter reformationen. Den Take That är en av dem. Efter tio år bryta Take That har släppt sin comeback super kommersiellt framgångsrika studioalbum Beautiful World.

1995 Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald och Jason Orange meddelade att de var klyvningen. Strax efter split, fokuserade alla, utom Jason Orange på en solokarriär och släppte singlar och album studio. Jason Orange föredrog agerar för att sjunga och hade två agerar roller i brittiska filmer som produceras. Oavsett mödosamt arbete, kom berömmelse endast till Robbie Williams, som kallades den bäst säljande artist av det nya millenniet, eftersom han har släppt escapology. Inte undra på att han inte är ivriga att återförenas med Take That. Föreliggande komposition löfte fortfarande sin kompis Robbie att besluta till förmån för bandet som efter sin reformation i Take That omedelbart har nått Storbritannien No 1 topplistorna.

Bandet turnerade över 20 brittiska städer samt västra Europa inom ramen för den ultimata turnén 2006. De levande konserter drog miljontals fans och var en riktig succé, vilket bandet A 1 million pounds intäkter. Att vara fascinerad av scenen och ansvariga fans, det Take That medlemmar beslutade att fortsätta sin överväldigande karriär. Turnén föregås av frisättning av en dokumentärfilm om livet för bandmedlemmarna under 2005. Bandet är The Ultimate Tour – Live in Manchester DVD nått en topposition på en brittisk musik diagram. Den Take That har fått musikkritiker ‘acklamation. Eftersom deras comeback bandet har samlat flera utmärkelser, bland annat det bästa Comeback band på Vodafone live Awards.

Nyligen bandet har meddelat sin 2007 Beautiful World tour, som testamenten syrliga från Belfast och hela vägen över Italien, Schweiz, Österrike, Tyskland, Holland, Danmark och Sverige. Killarna överväger även att besöka Japan, Australien och Kanada, men deras turer till dessa länder fortfarande obekräftade. Den Take That har också nyligen sagt sitt stöd till Robbie Williams, som hade checkat in på ett rehab på hans 33: e födelsedag, efter att ha erkänt att föreskrivna piller missbruk.