rötter hatchetman icp logotypen

Om du är en Juggalo (eller kanske även om du inte är en Juggalo), vet du att hatchetman ICP-logotypen är överallt. Den hatchetman, en galen tecknad karikatyr av en mohawked-man med en yxa, ursprungligen designad av ICP medlem Shaggy 2 Dope när han skissade den på en servett för att vara ICP-logotypen i ICP: s tidigaste dagar. Lite visste han vad en rörelse som ritning skulle leka.

Det har aldrig dokumenterats, men de flesta tror att hatchetman ICP logotypen symboliserar kaos ICP försöker skapa för Juggalos med sin musik. Någon alla som någonsin varit i en ICP konsert kan intyga, att säga att de är kaotisk skulle vara en stor underdrift.

Den yxa som hatchetman bär representerar i bildform den våldsamma naturen av ICP: s texter. Till råga på, är detta ICP logo oftast tryckt i svart och rött, två färger som starkt väcker jämmer och ilska, respektive.

Violent J och Shaggy 2 Dope har utnyttjat hatchetman designen popularitet också, brodera det på alla upptänkliga former av ICP merchandise. Juggalos pryda sig med hatchetman bandanas, Hatchetman halsband, Hatchetman skjortor, Hatchetman actionfigurer, Hatchetman hoodies, Hatchetman affischer, etc. Listan kan göras lång!

Men är det mer än en ICP-logotypen? Om så är fallet, hur de ser ut?

Om vi ??vara sanningsenlig här, än det måste höra hatchetman är inte bara ICP: s logotyp, det är också den logotyp som används av gruppens skivbolag, psykopatiska Records. Men, skulle det kunna hävdas att ICP själv har mer än en logotyp, men inofficiellt.

Alla Juggalos kan prata om de olika Joker kort i timmar i sträck, och medan ingen kan ringa någon av sina konstruktioner en officiell ICP logotyp, det är ingen tvekan om att dessa bilder fastnar i huvudet på Juggalos och icke Juggalos likadana.

Till exempel är ICP: s Dark Carnival mytologiska serier (som de flesta Juggalos har memorerat) består av 7 Joker kort, alla har en bild av en ond clown. Det är ganska intressant att tänka att bara titta på en av bilderna på dessa Joker kort, kan en Juggalo ihåg direkt vad den moraliska lärdomen av Joker kortet var.
Även om inte ICP Logos per se, de var och står för något unikt, och är precis lika ond seende om inte mer än den mer kända hatchetman.

Dessa två exempel på ICP logotyper är bara toppen av isberget. En google-sökning under samma term visar tusentals resultat som visserligen inte officiellt ICP logotyper, är fortfarande konstnär, minnesvärda ritningar.

Andra konstruktioner för att representera gruppen inkluderar teatraliska återgivningar av den grekiska komedi och musor tragedi, bara med ICP måla på. En annan intressant är en bild av hatchetman droppande blod ovanpå ordet Juggalo (även i blodrött) direkt nedanför.