undvika dessa dåliga gitarrspel vanor

Ingen vill öva gitarr och bli en dålig gitarrist. Tyvärr finns det många vanor som nybörjare formulär som kommer att få negativa effekter på deras resultat i framtiden. Nedan tar vi en titt på vad dessa vanor är och hur du kan undvika dem.

Inte trimma upp varje gång du tränar.

Detta är det första du bör göra när du startar din praktik varje gång. Att spela med en gitarr som inte är avstämd kommer att förvirra örat som försöker lära sig platser och toner av gitarr. Även du inte kommer att kunna berätta om du inte spelar allt rätt.

Inte använder alla 4 fingrar på bandet handen.

Många nybörjare och mellanliggande spelare kommer att använda två eller tre fingrar på greppbrädan normalt lämnar ut sina pinky. Den lillfingret är en ganska svag finger och det är svårt att använda i början, men bör utbildas. Avancerade tekniker kräver styrka från alla fingrar.

Att glömma att värma.

Värmer fingrarna upp med en övning innan det blir i praktiken är viktigt. Tänk på det som att stretching innan en körning. Om du inte värma upp, kommer fingrarna inte att öva på sin utsträckta tillstånd. Dessutom kan du köra in i handled och fingrar skador.

Att glömma att vara korrekt.

Ingenting är mer frustrerande än att se en gitarrist tror att deras dåliga teknik är en ursäkt för att spela snabbt. Om du kan spela snabbt med bra teknik, är det bra. Men om du går snabbt och det är låg kvalitet som innebär att du kommer att fortsätta att öva att vara en låg kvalitet spelare.

Att vara ovilliga att lära sig.

Ta det inte personligt om någon rättar dig om din teknik eller vad du gör fel. Naturligtvis finns det olika åsikter om vissa gitarr ämnen där det inte finns ett rätt eller fel, men för det mesta tar kritik positivt. Gör vad du kan för att söka efter nya material och övningar om det är från din gitarr lärare eller från en bok eller kurs.