vanligaste frågorna om hem inspelningsstudior

Hur dyra att arrangera en hemstudio?

Du kan hitta ett par riktigt prisvärda sätt att skriva en värld av hemstudio inspelning, men du har möjlighet att släppa en förmögenhet på växel om du bär en stor plånbok. Den goda nyheten är att tack vare stora ökar inom teknik, har det ALDRIG kosta billigare att sätta ihop en studio hemma inspelning och uppnå kvalitet än det rätt direkt! Du kanske kan förbruka ungefär utrustning du redan har, till exempel ditt hus dator och delar av vardagsrummet stereofonisk system.

Hur komplicerat är det att montera en hemstudio? Kommer detta innebära ljudisolerade av min sovande rum eller källare? Vad behöver jag göra för att min herrgård?

Hemmet inspelningsstudio kan vara så elementärt som en enkel stationär, ett musikinstrument och gratis ljudinspelning programvara. Naturligtvis kan ett hem inspelningsstudio få en hel utarbetats när your’se använder en komplex utrustning: synkronisera enheter, sequencers, blandare, signalprocessorer, makt och effekter marken. Det beror faktiskt på hur djupt du menar att följa konsten hemma inspelning. Om du föredrar att bygga din personliga CD-skivor och fördela dem från din egen webbplats på Internet, kan detta också ske med samma dator.

Vad är det finaste programvara som du kan använda i en hemstudio? Vilken dator ska jag använda i en hemstudio? En Mac eller PC?

Främst, låt oss se till att du har en dator som kan uthärda de krav ljudinspelning. För en dator, skulle du få bättre åtminstone en 1500MHz dator. En hel del fri programvara där ute behöver för en bra dator för att fungera korrekt. Du kommer också att kräva att köpa ett ljudkort som gör att du kan ansluta dina instrument och hem mikrofoner studio i din PC eller Mac. Det finns en hel del alternativ på marknaden i prisklassen 50-200 $. När du fått ditt ljudkort eller ljudkort, bör du få en bra inspelningsprogram. Jag rekommenderar er denna lista med topp 5 gratis ljudinspelning programvara.