8 tips om jämförelse shopping för en mp3-spelare på nätet

Det finns så många val när det gäller att köpa en MP3-spelare. Alla ledare inom elektronik som Sony, Sennheiser Elektronik, Creative Labs, Altec och andra har översvämmat marknaden online och offline med stora val i MP3-spelare samt tillbehör. Det finns tre typer av teknik, flash, micro hårddisk och hårddisk.

Innan jämförelse shopping för en MP3-spelare, måste du överväga hur den ska användas och av vem. Tänk på hållbarhet och tillbehör behov också. Köp inte en spelare eftersom det är gulligt eller rosa. Med MP3-spelare måste du köpa en som bygger på användarvänliga system, musik kvalitet, och så vidare. Tänk funktionalitet inte stil.

Det mest händer sättet att handla för en mp3-spelare på nätet är att jämföra shop. Webbplatser som Froogle, ebay, BizRate, CNET shopper, Pris Grabber, och My Simon är alla inriktade upp för att hjälpa en online-shoppare köpa en MP3-spelare till de bästa priserna. De flesta webbplatser har nätet i stället jämförelse shopping verktyg som användarvänlig. En kund kan jämföra modeller och priser genom att använda online-verktyg innan du köper en mp3-spelare som han eller hon önskar.

Här är några insikter:

Ett. Tänk på vad du vill ha i en MP3-spelare. Fatta beslut efter att ha läst recensioner och frågar vänner om sina personliga Mp3 upplevelser.

2. Gör en lista över “mest önskade” funktioner.

Tre. Välj en av shopping sajter som Shopping.com och Yahoo, Froogle, BizRate eller PriceGrabber.

4. Använd sökrutan för att skriva in dina behov och tryck enter.

Fem. Utnyttja parametrar som prisklass eller speciella särdrag eller måste ha egenskaper för att begränsa sökningen.

6. Studera jämförelsen detaljer noggrant. Om du har obesvarade frågor försöker andra platser och läsa om modellerna på tillverkarens webbplatser och webbplatser ägnas uteslutande till MP3-spelare.

7. Jämför priser och lägga skatt samt frakt-och försäkringskostnader för.

8. Anstränga sig för att “jämföra” handla på minst tre webbplatser innan du lägger en order på en MP3-spelare.

Glöm aldrig att prova kupong webbplatser som boldcoupons.com där du kan hitta erbjudanden på MP3-spelare som slår alla priser. Du kan även få en stor rabatt eller fri frakt. Men samtidigt som det är en smart shopper är spännande att du måste skydda dig själv genom att bara köpa från välrenommerade säljare. Leta efter tätningar av Better Business Bureau, säkerhet sälar, eller tecken som säger hacker säker. Kontrollera om MP3-spelare säljaren har listat kontrollerbara kontaktuppgifter på hemsidan.

World Wide Web har gjort shopping ett mycket konkurrensutsatt område och konsumenterna är mottagare och de kan jaga och hitta fynd på nätet. En shopper är nu inte begränsas på något sätt och har många val när du handlar för prylar som MP3 spelare online. Köp en MP3-spelare efter att du kontrollerar pulsen på marknaden. Ta reda på vilka som är tuffa och vad de senaste innovationerna inom Mp3-spelare tekniken är. Köp det bästa till det mest konkurrenskraftiga priset och njuta av långa timmar musik.