hur LRC-filer (. LRC-filer) hjälper till att sjunga

Idag, älskar stort antal människor för att lyssna och sjunga en sång. Idag finns det många dokusåpor vilka genomförs på tv. Folk är väldigt ivriga att visa sin kompetens. Att väljas dessa människor tar alla nödvändiga steg för att vara punktlig. En av steget här är att vara perfekt att uttala riktiga ursprungliga texterna. För detta de försöker använda internet för att ladda ner texterna. Dessa texter kan användas när du tränar genom att skriva det på ett papper och läser det. Men det finns ytterligare en teknik utvecklad som många av dem är omedvetna. Denna teknik är i form av LRC-filer (. LRC-filer).

Vad är LRC?

LRC är en filtyp med. LRC förlängning används för att visa sångtexten i en sång i kombination med själva låten på vissa kompatibla mp3-spelare eller på datorn.

Hur du använder LRC?

Använda LRC är enkel. Allt du behöver göra är att välja texter av en låt (med tiden tag) du vill ha, kopiera det till notepad och spara den med förlängning. LRC i mappen där motsvarande sången ligger.

Anm: Namn LRC-filen efter deras matchade låtar. Till exempel, om en låt heter Abc.mp3, då LRC filen ska namnges Abc.lrc.

Om din spelare inte har stöd för LRC-fil och sedan ladda ner ett litet program från Internet och installera det.