hur man spelar piano – det bästa sättet!

Finns det någon annan utbildningsområde där studenterna undervisas endast i en en-mot-en situation, inte riktigt?

I huvudsak är detta vad klassiskt piano eleverna gör. Det är mycket viktigt och monotont för studenter som lär sig att spela piano att öva varje dag, tar denna disciplin som du inte ser hos barn eller föräldrar. Båda dessa attityder skapar artificiella begränsningar för elever som hindrar deras möjligheter att växa och utvecklas musikaliskt. Här är budskapet pianoelever behöver höra – “Din insats frågor och det gör en skillnad.

Men ungefär en tredjedel av föräldrarna gör för mycket och försöker att ta över ansvaret för deras barns utveckling, hindrar som deras barns förmåga att utveckla positiva inlärningsförmåga på egen hand. För att hjälpa sina barn lära sig och uppnå sina mål, föräldrar behöver fokusera på processen och innehållet i lärandet snarare än slutprodukten. Vad den unge studenten inte förstår är piano inlärningsprocessen

Privatlektioner har bra och dåliga klang förknippas med dem, ibland barn skapar ett beroende av läraren och det är svårt för barn att övervinna detta och barn inte uppmuntras att utveckla sin egen självständighet när det gäller att lära sig nödvändiga färdigheter, å andra handen med en på en undervisning är mycket fördelaktigt för barnet eftersom fler kan få utfört på kortare tid. Plus, det finns ingen mening med att ha ditt barn tillbringar 30 minuter tränar fel utan att lära sina pjäser när materialet kan bemästras på 10 minuter med god praxis vanor.

Eftersom föräldrarna är ansvariga för sina barns schema och läroplan, kan hem skolelever ställa sin egen takt och spendera mer tid på musiken än i den offentliga eller privata skolor. Musik är ännu roligare när man kan dela den med andra. Små barn har förmågan att lära sig musikteori och har möjlighet att lära sig begrepp på tangentbordet när barnen växa och utveckla sina musikaliska öra.

Om dina barn vet att deras alfabet och hur man identifierar siffror och räkna, de är gamla nog att börja lära musikteori. Med uppkomsten av Internet fler vuxna har lärt sig att ta pianolektion inte ha läras ut i klassrum eller studior det kan läras över internet, bidrar detta med dagens hektiska scheman och vuxna behöver inte låsas in i ett schema.

Tja, kanske du hittar den här svårt att tro, men att uppmuntra ditt barn att ta pianolektioner till praktik behöver inte vara en kamp. De vill vara säker dock att deras unga barn är gammal nog att dra nytta av formell musikalisk utbildning.

En av de val som föräldrar har när deras barn börjar pianolektioner är om att registrera deras son eller dotter i en privat eller grupp lektion. Med tiden kommer detta att göra sitta ner vid pianot för att öva känns mer naturligt att ditt unga barn eller din äldre nybörjare och underlätta inlärningen. Upprätta en rutin tid.

Ställ meningsfulla mål som kommer att pågå, fokusera på “vad” och “varför. Skriva ner de mål och drömmar som först motiverade dig att ge ditt barn en gåva av pianolektioner ger en påminnelse som kommer att hålla din energi fokuseras på lång sikt.