ljudinspelning

Det är med stor glädje som vi introducerar Anokis Productions som en fullständig produktionsservice inspelningsstudio. Anokis är en digital, state-of-the-art studio ger multi-track inspelningar för marknadsföring och reklam. Som en fullservice ljud-och videoinspelning företag, försäkrar vår metod en hög produktkvalitet färdiga skapas snabbt och kostnadseffektivt.

Anokis erbjuder ljudproduktion tjänster till privatpersoner, småföretag, organisationer och företag över hela USA och hela världen. Anokis Productions arbetar med några av de mest erfarna, professionella manliga och kvinnliga röst talang garanterar ett brett spektrum av ljud och stilar leverans.

Vårt uppdrag är att förse våra kunder med state-of-the-art utrustning, en välutbildad och vänliga team av professionella, generösa royalties, och ett löfte att göra allt som krävs för att göra sina möten en fullständig framgång. Vår lätt att nå professionell personal guidar dig genom hela processen från början till slut, svara på frågor, ge information och erbjuda lösningar.

Anokis Productions erbjuder ett brett utbud av ljudinspelning kapacitet för att möta olika behov hos våra kunder. För våra kunder som vi tillhandahåller en ovillkorlig garanti på alla band och ett omedelbart svar på alla frågor och funderingar.

Vi är övertygade om att din upplevelse på Anokis Productions kommer att vara en av de mest trevliga att du någonsin kommer att uppleva i inspelningen miljön!