rätt hörlurar för varje öra

Med alla i familjen vill lyssna till sitt eget varumärke av musik, hörlurar är en nödvändighet i dessa dagar. Det finns flera olika typer. Örat knoppar är de minsta. Täckt med mjukt skum, de passar bekvämt i örat. I själva verket kan du dela en med din bästa vän så att du kan både lyssna på samma låt utan att störa någon annan. Utanför buller kan fortfarande höras.

Hörselgången eller in-ear monitorer passar i örat och fungera som en öronpropp att drunkna utanför buller. De dyra är försedda med en audionom som tar ett avtryck av hörselgången, mycket som han skulle för montering hörapparater.

Utanpåliggande hörlurar är större, men de sitter ovanpå örat snarare än i den. En plastöverdragen tråd som går över huvudet fäster brukar dem till varandra. När du köper på nätet vara säker på att denna del är stor nog att gå över huvudet. Cheferna i vissa länder verkar mycket mindre än vår. Dessa hörlurar kan ha en mikrofon ansluten, beroende på deras avsedda användning.

Omslutande hörlurar är de största och passa över örat, men de innesluter den, snarare än att sitta på toppen av örat. De används mest i inspelningsstudior.