411 på oberoende musik rörelsen vad alla oberoende artister behöver veta

411 On The Independent Music Movement DVD-serien erbjuder detaljerad instruktion för oberoende artister om hur man kan främja och sälja musik i USA och internationellt. Musik branschexperter samlas för att erbjuda vägledning i 6 timmar, 3 disc serien.

Aneel Robinson är mannen bakom “411” DVD. Som en artist på turné, frågade andra musiker hur han lyckades i musikbranschen själv. Aneel stötte hinder att få sin egen karriär igång, producerar skivor och organisera nationella turnéer. Hans erfarenheter, goda och dåliga, ledde honom att producera DVD-serien under de senaste 2 åren.

Den “411” DVD ger insider kunskap om musikindustrin, gör artister att få sin musik hörd. Det finns fler self-made konstnärer idag än någonsin tidigare, och konkurrensen är hård. Denna DVD-serien ger den framväxande musiker ett försprång i konkurrensen. Den DVD-serien erbjuder undervisning på musikdistribution, detaljhandel och airplay, marknadsföring, copywriting och hur du ställer in ditt eget företag. Lyssna till musikindustrin experternas råd och praktiska förslag, inklusive musik distributörer såsom Derek Sivers, av CDBaby.com och internationella distributörer såsom DJ John Dean i Storbritannien.

Ingår i DVD-paket är 3 skivor, vardera med över 2 instruktion timmar, en musikindustrin databas med mer än 9000 kontakter, och över 50 artiklar om ämnen musikbranschen. Den DVD-serien pris är $ 49.95. För nästa månad, är den tillgänglig till ett rabatterat pris av $ 29.95.

Aneel Robinson, av musik 4 Da Soul Records, är skaparen och regissören av “411” DVD-serien. Du kanske känner honom från Gavin Diagram och vinna “Best R & B Album” i nordvästra MUSIC AWARDS. Han har också producerat tre andra skivor, med försäljning över 50.000 under samma etikett. Du kan också hitta Aneel den brittiska Solar Radio, där han är värd “The Juice”, med endast oberoende artister.