Kenny Chesney är att gå kustnära turné 2011 i full gång!

Kenny Chesney redan börjar stödja hans Hemingways Whiskey 2010 skivsläppet med hans “Going Coastal Tour 2011!” Sträcker sig till långt når i USA och till viktiga platser i den stora nationen i Kanada, kommer Kenny Chesney att stödja hans prisbelönta , snart att vända guld album och dess diagram toppning spår dundersuccé. Chesney kommer att göra sina framträdanden i stora arenor som Verizon Arena i Little Rock, AR (April 1st), Intrust Bank Arena i Wichita, KS (April 13: e), Rupp Arena i Lexington, KY (maj 14: e), Snowden Grove i Southaven, MS (26 maj) Tacoma Dome i Seattle, WA (juli 22nd), Rose Garden Arena i Portland, OR (juli 23) och Ford Field i Detroit, MI (20 augusti). Kenny Chesney kommer också att göra framträdanden i MTS Centre i Winnipeg, MB, CA (Juli 13: e), Calgary Stampede i Calgary, AB, CA (17 juli), och Molson Amphiheatre i Toronto, CA (18 augusti). Detta kan låta som en ton av framträdanden under ett år, men Kenny Chesney har planerat mer än dubbelt så många framträdanden inom 2011 ensam! Om att hitta mer information om var Kenny Chesney kommer att utföra, samt hur man hittar de billigaste Kenny Chesney biljetter på nätet är ditt spel, du kanske vill stanna kvar!

Kenny Chesney var inte alltid en framgångsrik Country Music superstar! Delta i East Tennessee statliga universiteten, utexaminerades Chesney med en examen i reklam, lära, leka, låtskrivande och inspelning solo insatser med sin gitarr på sidan för ett par år innan det märks nationellt. Släpper sin första debut demo i Bristol, Virginia, sålde Kenny Chesney bara tillräckligt album för honom att köpa ett nytt gitarr. På väg till staden av Country Music, Nashville, spelade Kenny Chesney på lokala touring kretsen tills erkänns av The Turf, en lokal bar smack mitt i Nashville historiska distrikt. Efter att ha utfört för lokala publik för ett par år, Kenny Chesney haffade en låtskrivare kontrakt med Gaylord Entertainment Company. Resten är historia.

Sedan släppte Kenny Chesney Platinum tjänar album som ingen skor, No skjorta, inga problem, när solen går ner, Vara Som Du Vill, Jag och Du. Några av Chesney album som sålde guld inkluderar allt jag behöver veta, Tur Old Sun, Hemingways Whiskey. Som ett resultat av hans otroliga arbete med dessa framgångsrika album, har Kenny Chesney vunnit priser / utmärkelser från organisationer som CMT, ACM, BMA, och PCA. Han har också hjälpt fram några filmer som The Boys of Fall dokumentär. För mer information om de många anmärkningsvärda releaser och prestationer av Kenny Chesney, välkommen att besöka hans webbplats hist webbplats (http://www.kennychesney.com/)

Nu vet bakgrunden av Kenny Chesney, gör “Going kustnära Tour 2011” låter som något du skulle inte emot att vara en del av? Det är förståeligt hur saker som Kenny Chesney biljetter känns för dyrt att köpa, särskilt med den senaste tidens kollaps av vårt globala ekonomiska systemet, men vad händer om jag skulle berätta för dig att du kunde hitta Kenny Chesney biljetter online för extremt billigt!?? Allt du behöver göra är att lokalisera webbplatser prisjämförelse, där online-biljett arenor lista alla sina priser för saker som Kenny Chesney biljetter, samt alltid visa och information helt gratis för webbläsare! Genom att skriva sökord som “Kenny Chesney biljetter jämfört” i en sökmotor, kommer du att hitta dessa fantastiska erbjudanden ganska lätt.