Michael Jackson vill begrava stridsyxan med Sir Paul McCartney

The King of Pop planer på att sluta fred med sin långa tid Beatle fiende. Efter en rivalitet som sträckte sig över nästan 24 år, är Michael Jackson funderar på att ge sin del av den mycket lönsamma Beatles tillbaka katalog till Sir Paul McCartney, en av Beatles mest låtskrivare. McCartney var uppenbarligen rasande när Behandskad One bjuda över honom redan 1985 att vinna besittning av de 350 miljoner pund förlagsrättigheter för hela Lennon-McCartney sångbok. Nu kan han bara få tillbaka vad han förtjänade.

Jackson, som enligt uppgift genomgår en allvarlig genetisk lungsjukdom, längtar efter att lösa sina käbbel om hans tillstånd blir mycket värre. I den senaste versionen av sin vilja, har han uppgett att McCartney kommer att få full effekt under sångbok ögonblicket Jackson avlider.

Det har uppenbarats av källor nära Jackson att han alltid har känt upprörd över fejd med adlad Beatle. En källa sade: “Michael är orolig för hans hälsa så han bestämde att det var dags att titta på sina finanser flesta av hans gods har delats upp mellan hans tre barn, men Michael berättade för sina advokater att han var ledsen när han inte längre samtal.. till Sir Paul och sa att han ville göra saker rätt. ”

Källan fortsatte med att säga: “Michael lider allvarlig rygg och ben Han tillbringar mycket tid i sängen och en rullstol Han väger drygt sju sten och är mycket skör Han har också haft en otäck släng av emfysem och där… har rapporterats att han har en annan lungsjukdom. ”

Sånger från Lennon-McCartney sångbok inkluderar många av historiens största poplåtar som “Across the Universe”, “Blackbird”, “The Fool on the Hill”, “Ticket to Ride”, “Norwegian Wood (Denna fågel har flugit” “Den långa och slingriga vägen,” “Här, där och överallt”, “Jag vill hålla din hand,” “Lucy in the Sky med diamanter,” “Let It Be”, “Yellow Submarine” och “Du har Fick Hide Your Love borta. “Det räcker att säga att klassiker som dessa skulle vinna massor av vinster för den person som har kontroll över dem.