Miley Cyrus teen framgång

Miley Cyrus är dotter till countrysångaren Billy Ray Cyrus, som är känd för hitsingeln “Achy Breaky hjärta.” Cyrus föddes i Nashville som Destiny Hope Cyrus men på ett tidigt fick smeknamnet “Smiley”, som blev Miley av sin far .

Vid 13 Cyrus landade huvudrollen i Disney Channels teen tv-serien “Hannah Montana”, där hon spelar en vanlig tonåring med en rockstjärna alter ego. Den kabel-TV-show blev den mest sedda program för barn i åldrarna 6 till 14. Showen lekte också en hit soundtrack som debuterade som nummer ett på Billboard Top 200. Billboard magazine kritiker Ray Waddell beskrivs Miley charm som “karisma och en mycket sympatisk personlighet som enkelt förmedlas av både TV och live-framträdanden.”

Under 2007 Cyrus släppt en uppföljande albumet “Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus,” som sålde mer än en miljon exemplar. Cyrus gick på en 54-city turné. People magazine rapporterade Cyrus Dejtar tonåring popstjärnan Nick Jonas av Jonas Brothers ‘berömmelse, som gäst-starred på “Hannah Montana” och turnerat med Cyrus. Teen Magazine hemsida J-14.com har ofta nyheterna på Miley Cyrus och Jonas Brothers.

People Magazine presenterade också Cyrus och hennes pappa Billy Ray på omslaget av en julinumret. Berättelsen talade om Cyrus föräldrars ansträngningar att hålla henne jordad därför att de fruktar hon slutar upp som oroliga Disney stjärnor Britney Spears och Lindsay Lohan. Seventeen magazine är en annan tonåring tidskrift som har täckt populariteten av Britney Spears, Lindsay Lohan och Miley Cyrus.

Nästa Cyrus dök upp på omslaget av Teen Magazine CosmoGirl och strax efter en oidentifierad person som förändrat locket med en falsk rubrik och postade det på Internet, virvlade graviditet rykten. The New York Times intervjuade J-14 tidningsredaktör Janet Giovanelli om rykten, som hon förklarade befängt. Som svar på rykten, släppte CosmoGirl tidningen ett uttalande Cyrus “en intelligent, respektabel förebild för unga flickor.”

Under 2008 Cyrus återigen med på omslaget av tidningen People och dubbade “världens rikaste ungen,” i en täckmantel om tonåring superstjärnor. Cyrus undertecknade en sjusiffrig bok affär, drog in uppskattningsvis $ 1 miljon euro per vecka på turné och förväntas sälja $ 1000000000 värde av “Hannah Montana” merchandise.

Samtidigt Cyrus People Magazine täcker drabbade står, sprang Vanity Fair magazine krati bilder från Cyrus och en kontrovers uppstod. Kritiker laddade Cyrus med besvikelse hennes pre-teen fan base och ansåg bilderna olämpligt på grund av sin provokativa karaktär. Cyrus utfärdade en ursäkt precis som Vanity Fair magazine träff står.

För närvarande Cyrus filmar versionen långfilm av “Hannah Montana” TV-show. Hennes “grown-up” album “Breakout” slår butikerna den 22 juli. Cyrus skrev alla utom två låtar på detta album. I en Billboard magazine intervju Cyrus sade i Vanity Fair tidningen bilder, “Jag tror inte att folk kommer att titta på mig annorlunda, eftersom de är som,” Vet du vad, jag ska göra dumma grejer också, och Jag kommer att göra misstag, och det är bra. “