Christy Moore – live i cork city, Irland

Christy Moore kommer till Corks sommartid mötesplats Live At The Marquee för vad som lovar att bli en oförglömlig kväll av ballader och medryckande sånger. Du är garanterad att få höra massor av gamla favoriter och några nya från pennan av Christy Moore själv.

Alla som någon gång upplevt Christy Moore bor kommer att säga att det inte kommer att finnas något slut på anekdoter och lustiga historier som han ansluter varje låt med hans kvicka personlighet. Från den ständigt populära “Ride On” till “Black Is The Colour” till den fantastiska “Glöm inte din spade” musiken är skyldig att ha publiken på fötterna.

Med närmare 40 år i branschen, kan ingen hålla en levande publik ganska precis Christy Moore. Hans enorma album produktionen genom decennierna har sett till att hans musik nu spänner generationer och hans fans finns över hela världen.

Detta är faktiskt det fjärde året som han har prytt Live At The Marquee och inte överraskande konserten är helt slutsåld alltefter evenemangets promotor, Aiken Promotions.

Hur får man här …

Live at the Marquee är en serie av konserter och evenemang som löper från den 19 juni till den 6 juli. Det är nu i det 4: e året och ligger i hamnområdet i staden Cork, längs Centre Park Road. Om du går från centrum är det verkligen lätt att komma till. Promenera längs Merchants Quay och sväng vänster in på Albert Street. Fortsätt gå längs Albert Street och ta vänster in på Victoria Road, följ denna väg tills du kommer till Centre Park Road. Ingången till Marquee är längs denna väg.