de bästa haitier musikerna är del 1

Jag är säker på att många människor kan spekulera vem de bästa haitiska musiker är, och jag gillar att förklara, har jag ett initiativ av de kanske ner på hur ofta deras fans eller människor är världen söka efter dem på internet. Nummer ett hittills verkar vara Carimi och de styr sökandet volymen till minst 33.000 sökningar per månad. Nummer 2 är Harmonik nu som är relativt ny i den haitiska Music Community och jag kan lägga till att de är så nära Carimi som möjligt, i intervallet 30.000 sökningar per månad.

Varför gör T Vice rankas trea efter den ovanpå två band? Tja, jag är säker på att några av er kanske vara medveten om T Vice sista video, var Epi’m släpps denna början av 2011. Innehållet i videon medför ofta hur de var en som hade öppnat en hel del dörrar för Kompa och nu några människor säger att de inte längre i spelet, och som för sina månatliga sökning volym, det är på 22.000.

Fjärde plats i topp haitiska Musik är icke annat än System Band som många människor verkar vara penetrera för på månadsbasis. Även om jag inte är exakt säker på om dessa sökningar är klara helt för System Band eftersom deras namn verkar vara något universellt och kan ha skrivit på en regelbunden basis och inte kräsen för bandet, trots, kommer Zenglen efter med 10.000 med sina 18.000 på månadsbasis. Som för Zenglen, de är ingen ny komma till den haitiska Music folket, de har varit där i över ett decennium och har levererat album efter album okontrollerat och med stor berömmelse som de flesta inte underhålla. I själva verket, en hel del äldre människor ger intrycket att vilja Zengle med Richie mycket bonus sedan andra KOMPA band.