hitta den bästa mjukvaran beat maker

Med den snabbt föränderliga värld av vilka saker är alltmer digital och elektronisk, är det inte konstigt att dess effekter har åsidosatts på den musikaliska världen också. Detta har haft en positiv effekt, som nu skapar egna beats och musik har blivit möjligt att alla i hela världen. Du behöver inte komplicerade, dyra musikinstrument att förstå din musikaliska dröm. Nu kan du börja skapa dina egna beats med hjälp av program slå tillverkare. Du kan skapa dina egna beats för berömmelse och enorma livstid royalties.

Tack vare Dub Turbo, dagens musik aspiranter har tillgång till samma komplex och exklusiv teknik som bara professionella konstnärer har haft tidigare. Dub Turbo är verkligen en high-tech, mycket lätt att använda och ett mycket lågt prissatta programvara med ton av funktioner i det förflutna. Skaparen av denna programvara är i musikbranschen och han bestämde sig för att ge samma programvara som gjorde honom berömd över hela världen. Det är precis som att ge till den som har gjort den enskilda berömda och rika.

Välj genre

Innan du börjar producera din egen musik med Dub Turbo, välj den genre som du är trygg med. Av “Naturligtvis har du chansen att skapa din personliga genre, men innan du hoppar huvudet långt ner i vattnet är det bättre att prova vatten tillsammans med din tå. När du är mycket mer bekväm, kan du gå vidare till att skapa dina egna genrer. Först välja en genre som du bara älskar och är trygg med. Kom ihåg, ett arbete som är väl påbörjats i hälften komplett. Välj sedan vad gör att genren speciell och lockande. När detta fotarbete är gjort, är du beredd att rulla.

Skapa dina beats:

Det finns tre viktiga steg som kräver som måste följas för att utveckla ett beat i någon genre. De inkluderar

? Utveckla en baslinje? Skapa ljud loopar? Utplacering av midi trummönster.

Skapa baslinjen kan vara integrerad steget i en takt skapande processen, eftersom det lägger grunden. Detta är skelettet där ytterligare aspekter av din musik kommer att kretsa omkring. Så se till att baslinjen är byggd för att din tillfredsställelse. Dessutom kommer denna baslinje kan vara den sekvens som ska spelas oftare i en loop och du vill vara säker på att något som spelas upprepade gånger är glädjande och lockande för öronen.

Audio slingor bildar en huvudkomponent i genrer som rap och hip hop. För att skapa ljud loopar, kan du använda det instrument som din kreativitet kräver. Förutom att du kan också ge en stor mängd effekter att förändra stämningen och även tonen från musiken. Du kan komprimera, sträcka och skapa en uppsjö av andra sådana effekter med Dub Turbo och förbättra nyanserna i musiken sammansättning. När du har skapat din första ljud loop, kan du inkludera många andra ljud loopar som du vill. Efter den första ljudslinga görs, skapar en annan ljud-loopar kommer inte vara lika tidskrävande som den första.

Sedan har vi de midi trummönster. Du bör använda så många så att så varierande midi trummönster som du vill, men se till att du inte gör den slutliga effekten en disharmonisk kakofoni. De kan ställas in i ett mönster av en grupp unika anteckningar och kan framställas att spela som en sekundär baslinje.

När dessa tre komponenter är skapade till det bästa av din förmåga och kreativitet, är din första kryssen alla redo att rocka!