Intelli-IMT-600 violin tuner översyn varför det är mångsidig

En violin tuner är helt enkelt att objekt som du måste ha. Dess arbete är att lyfta upp instrumentets vibrationer direkt. Utan en tuner, kan du njuta av att inte spela din fiol för sig själv eller för andra människor. Lyckligtvis har de flesta av de instrument som du köper kommer med en tuner. I detta fall behöver du inte köpa en separat post för att starta stämma instrumentet. Trots detta, kanske du vill byta ut en tuner som inte fungerar korrekt. Det positiva med det är att du kan hitta dem på nätet. Du kan även köpa ett objekt som du kan använda för att stämma din gitarr och kromatisk lägen också. Den Intelli-IMT-600 är ditt val.

Följande är produktens funktioner:

• Detta klipp tuner lyfter upp vibrationer direkt från instrumentet
• Har en modväljare för violin, gitarr och kromatisk
• Detta är den mest precisa och funktionell kromatisk stämapparat du kan hitta. Det är automatisk och du kan använda den på en bullriga scen.
• Om du redan äger den Intelli IMT-500, är ??Intelli IMT-600 en perfekt uppgradering
• Den violin tuner kommer med ett batteri

Anledningar till att välja denna produkt

1) Mångsidighet – The Intelli IMT -600 är en auto-tuner som ger dig mångsidighet. Du kan välja mellan gitarr läge, kromatisk läge och violin mode. Använd bara strömbrytaren avsedd för denna uppgift.
2) Använd den för professionella föreställningar – Detta Turner är det bäst att använda en upptagen scen som du delar med andra tuners. Det ska inte distrahera de svarvare och dig själv.
3) LCD-mätare – Detta är en användarvänlig LCD mätare och det fungerar som en analog mätare. Dess bakgrundsbelysta LCD-panel ljus upp för att göra det enkelt för dig att se i mörker.
4) Frekvensområde – Den har en tolv note komplett utbud kromatisk, A2-B7.
5) Tolerans – Detta är positive/o.5 cent, och använder en kvartskristall
6) Kraft – Kraften för att trimma denna produkt kommer från ett mynt batteri 3volt CR2032 som medföljer produkten
7) Tuner storlek / mått – Den totala storleken är ungefär 45 av 45 med 55,8 millimeter. Kroppen är bara 45 av 45 med 14 millimeter. Dess vikt är ungefär femtio gram plus vikten av batteriet.

Detta är ett bra instrument att använda när någon bjuder in dig att delta i ett parti, en jam session eller sådan verksamhet. I sådana tillfällen, flera personer är också expert instrument spelare. Eftersom alla tenderar att vara upptagna med att spela sitt eget instrument, dansa, skrika och så vidare, är ljudnivån vara hög. Om du använder den äldre Intelli IMT-500 tuner, kanske du tål inte ljudnivån. Detta är anledningen till Intelli IMT-600 är din frälsare. Detta gör att du kan spela bekvämt utan att känna sig distraheras av andra part fans. Du kommer att spela din fiol med denna tuner och alla andra kommer att gilla det sätt du gör det. I själva verket kommer en del av dina vänner låna din violin turner eller ber dig att hjälpa dem att köpa en. Denna produkt är inte en modefluga. Dess verkliga och många violin svarvare föredrar det dagligen. Allt du behöver göra är att beställa den från alla nätbutiker. Du ska helt enkelt köpa från en webbplats som Amazon eftersom den är trovärdig.