lära sig om hindi karaoke musik

Du kanske inte vet det, men Hindi karaoke musik är mycket populärt nuförtiden. Denna indiska karaoke musik är inte bara njöt av indierna själva, men folk från hela världen. Som sådan bör du definitivt lära så mycket du kan om Hindi karaoke musik.

Indiska karaoke musik är också känd som indisk pop. På kort sikt för Hindi karaoke musik är egentligen? Indi pop?, Och det är mycket populär bland en miljard medlemmar av den indiska befolkningen. Eftersom Hindi är det huvudsakliga språket Hindi karaoke musik, dessa har bred massa överklagande. Att spåra arvet från indiska karaoke musik, måste vi gå tillbaka till årtiondet av 80-talet. Detta var födelsen av hindi karaoke musik, börjar med Nazia Hassan.

Denna person är en pakistansk sångerska tillägnad blomstrande indiska scenen karaoke musik. Nazia Hassan är också den person som introducerade den populära Hindi karaoke musik AAP jaisa koi meri Zindagi mein aaye ’tillsammans med den musikaliska poängsättning av den populära Biddu. Tillsammans kunde de rocka landet och skapat en efterfrågan på hindi karaoke musik i en nation som länge har omfamna klassisk musik. Den yngre indiska generationen accepteras fullt den omedelbart, eftersom de vuxna gav det en hand också.

Ganska snart var deras låtar en del av den traditionella indiska musikscenen sprängs från alla indiska karaoke musik gör hela nationen. Indiska karaoke musik blev en stapelvara i den indiska kulturen, tack även influenser av pop och disco sångare som Mithun Chakravorthy och Rishi Kapoor. Inte bara var deras låtar del av musik, men de var också ganska dansanta låtar också. Det var också vanligt att se många en indisk hushåll att sjunga hinduiska karaoke musik samt dansa runt i rummet till låtar som? Sara Zamana hasino ka Diwana, paise ye paisa?.

Indiska karaoke musik blev också mycket populär med många indier som var baserade i andra länder också. Musiken på hindi hamnade penetrerar även längst medlemmar över hela världen. Under det decennium av nittiotalet, omfamnade många karaoke musik beslutsfattare ankomsten av pop superstjärnor som Usha Utup, Peenaz Masani och Sharon Prabhakar. Andra noterbara namn i sfären av indiska karaoke musik inkluderar: Alisha Chenai, Baba Sehgal, Lucky Ali, Shaan, och den dynamiska duon Leslie Lewis och Hariharan som är också känd som den koloniala kusiner.

Efter nittiotalet fortsatte musiken på hindi fortfarande att blomstra, men denna gång föra med det namn som Sunidhi Chauhan, Juggy D och även Bombay Kings. Vissa influenser av indisk musik kan också ses i internationella akter speciellt musikalen Moulin Rouge. Denna film hade sången om Alka Yagnik titeln Chamma Chamma. Känd rappare Jay Z blandar också några Punjabi ljud med hans låtar också, och några av låtarna på Britney Spears var arrangerad av Rishi Rich, en man av indiskt ursprung. I England, som kallas duon The Bombay Rockers sjunger både engelska och hindi samtidigt och har sålt ett stort antal album också.