nya mp3-spelare – är inte det coolt

Om du vill lyssna all musik som lagras på din dator även när du är på språng, bör du ha en bärbar mp3-spelare. Det finns två typer av mp3-spelare-hårddisk spelare och flashspelare minne och varje typ har sina egna unika fördelar.

Hårddisk spelare har en hårddisk inuti dem och kan lagra en massa digitala musikfiler som gör dem idealiska för seriösa musikälskare. Dessa är i allmänhet kompakt och smal med all lagring och även har rörliga delar vilket innebär att de kunde hoppa under höga slagförhållanden.

Spelare som har inbyggda flashminne är liten och oftast förlita sig på inbyggda flashminne för att lagra digital musik. Eftersom flashminnet inte har några rörliga delar dessa spelare klarar även stöta och knuffas utan risk för att hoppa över. Deras lätta vikt gör dem också bra val för användning under jogging eller aerobics. Men de är begränsade i kapacitet och som sådan dessa lagra färre låtar än hårddisk spelare.

Även om många MP3-CD och MP3 bärbara klarar MP3 de är verkligen inte MP3-spelare. Dessa kan vara ett prisvärt och mångsidigt val för dem som inte har något emot att överföra sina musikfiler till en samling av skivor. CD bärbara är märkbart större än dagens hårddisk och spelare blixt, MD bärbara är närmare i storlek till en hårddisk spelare.

Coola extrafunktioner du bör titta efter
Du skulle alltid leta efter din MP3-spelare för att utföra ett bra jobb genom att lagra och spela dina låtar, men det finns ytterligare förmåner samt att du aldrig kan tänka på när du handlar.

FM-tuner
Om du vill lyssna på FM-radio så ska du leta efter en bärbar som innehåller en FM-tuner så att du kan växla över till radion att lyssna på ditt favoritprogram.

Röstinspelning
Många spelare också fånga röst snuttar via inbyggd mikrofon eller spela in radiosändningar från en inbyggd FM-tuner. Dessa spelare är bra för de människor som vill spara intervjuer eller föreläsningar för sina spelares minne. Eftersom röstinspelning är oftast mono och inte stereo du kan spara massor av timmar av röstinspelning.

Minneskortplats
Om du väljer en spelare som har inbyggda flashminne och en minneskortplats, kan du utöka spelarna minneskapacitet och allt du kan göra är att köpa några kompatibla flashminneskort separat och sedan använda dem för att lagra ytterligare låtar.

Bilder och videoklipp
Fler bärbara finns tillgängliga som kan hantera bilder eller videoklipp och är oftast större än vanligt LCD som visar hemvideor, tv, filmer eller andra digitala bilder som laddats ner från datorn.

Övriga tillbehör ingår hörlurar, fjärrkontroller, Dock och andra tillbehör som ska gör att du kan spela och lyssna på din nya MP3-spelare i klassen.

Besök vår rekommenderade hemsida freedownloadmp3song.info