reparera din akustiska gitarr ordentligt

Jag ville prata med dig om hur du kan reparera din akustisk gitarr på det mest effektiva sättet. Det finns en hel del enkla knep som du kan använda för detta. Jag tror att många människor tror att de måste ta gitarren i en professionell för att titta på och i princip Refinish det. Det är ett dyrt sätt att ordna saker. Det är oundvikligt att du kommer att uppleva någon form av repa eller buckla. Det är bara något som kommer att hända när du använder det, men vad du kanske inte känner till är att det är relativt enkelt att åtgärda även för den genomsnittliga personen. Jag ska visa dig hur du reparerar din akustiska gitarr.

Bucklor är mycket lättare att fixa än de flesta tror. Jag vet att många människor tror att de måste slipa gitarr att jämna ut allt, men det är inte vad du ska göra. Även med något sånt träfyllmedel kommer inte hjälpa dig så mycket. I huvudsak har du packad trä i ett område av gitarren. Det är inte som det saknas, behöver du bara den att poppa ut igen. Du kan göra detta med vatten. Lägg en droppe vatten på buckla och det kommer att leda till att träet att svälla upp och fylla utrymmet.

Repor är ännu enklare att fixa. Det är viktigt att förstå att när du skrapar en gitarr du verkligen inte repa trä, precis finish. Det innebär att du bara behöver fylla i utrymmet med något klart och din gitarr kommer att se ut som nya. I grund och botten bara använda genomskinligt nagellack på scratch och du fick problemet löst.