Rush turnerar i Nordamerika under 2011, återigen utföra “rörliga bilder” i sin helhet

Det är ett bevis på Rush och deras musik som 30 år efter utgivningen av sin inflytelserika album, Moving Pictures, fansen vill fortfarande höra dem utföra det live.

Under 2010 sålde Rush biljetter till 37 marknader i USA och Kanada. Denna turné, som presenterade bandet som utför alla Moving Pictures, började i slutet av juni i Albuquerque, New Mexico och avslutade i början av oktober i West Palm Beach, Florida. Rush 2010 utflykt var en av de bästa berg-turer i år.

Kom 2011, kommer den legendariska kanadensiska progressiv rock trion återigen turné Nordamerika, och än en gång kommer de att utföra sina mästerverk i sin helhet.

Moving Pictures kom ut i februari 1981. Albumet nådde nummer tre på Billboard 200 och blev certifierad platina under 1995 gör det Rush mest framgångsrika versionen. Skivan är producerad av bandet och mångårige samarbetspartner Terry Brown. Landmärket Albumet innehåller en av Rush mest kända låtar, “Tom Sawyer”, liksom favoriter fan “Limelight” och “ARN.”

Trions 2011 Time Machine Tour drar igång 30 mars när Rush besöker Bank Atlantic Center i Fort Lauderdale, Florida. Den 13-dag utflykt avslutar April 22 när Rush spelar 1st Mariner Arena i Baltimore, Maryland.

Höjdpunkter i bandets kommande schema inkluderar Rush på Bridgestone Arena i Nashville, Tennessee på April 3, Rush på United Center i Chicago, Illinois den 12 april, Rush på Quicken Loans Arena i Cleveland, Ohio den 15 april, och Rush på Palace of Auburn Hills i Detroit, Michigan den 17 april.

Naturligtvis den största stoppet på deras färdväg är Rush i april 10 visa på Madison Square Garden i New York.

Hela vandringen är officiellt faktureras som “Time Machine Tour 2011 – An Evening With Rush, Presentera resultatet för Moving Pictures i sin helhet.” Det bör göra för en intressant rundtur tröjan.

Förutom att spela de sju låtarna som utgör rörliga bilder (som går ca 40 minuter), fläktar med Rush biljetter kommer också att behandlas för val från bandets imponerande 35-plus-års musikkatalog. Rush repertoar innehåller klassiska låtar “närmare hjärtat,” “New World Man” och “fluga på natten.”

För varje såld konsertbiljett, kommer Rush donera en dollar till Haitis hjälpinsatser, inklusive välgörenhet Läkare Utan Gränser. Geddy Lee, Alex Lifeson och Neil Peart kommer att göra en annan donation så snart deras turné är över.

Håll inte andan för ytterligare nordamerikanska datum. Efter att gunga stater och provinser, rusar rusa iväg till Europa för en serie konserter. Deras europeiska utflykt börjar 4 maj i Finland och avslutas 29 maj i Frankfurt, Tyskland. Även på kontinenten, är Rush inställd att besöka Stockholm, Malmö, Dublin, Glasgow, Rotterdam, och flera städer i Storbritannien, inklusive London.

När kalendern flips, leta efter en ny Rush album. Bandets kommande release, Clockwork Angels, är inställd på att släppa någon gång under 2011.

Rush Time Machine Tour 2011 Resplan: (>> 30 mars – Ft Lauderdale, FL @ Bank Atlantic Center (>> 1 april – Greensboro, NC @ Greensboro Coliseum (>> 3 april – Nashville, TN @ Bridgestone Arena (>> april. 5 – Louisville, KY @ KFC Yum Center (>> April 6 – Toledo, OH @ Huntington Center (>> April 8 – Hershey, PA @ Giant Center (>> April 10 – New York, NY @ Madison Square Garden (> > 12 april – Chicago, IL @ United Center (>> April 15 – Cleveland, OH @ febril Loans Arena (>> 17 april – Detroit, MI @ Palace of Auburn Hills (>> April 19 – Hamilton, ON @ Copps Coliseum ( >> April 20 – Montreal, QC @ Bell Centre (>> April 22 – Baltimore, MD @ 1st Mariner Arena