American Idol Newsday blogg

Vi vet hur mycket du älskar American Idol. Sångarna, glamour, chansen till super stjärnstatus, det är berusande. Men vem kan hålla jämna steg med allt som händer i American Idol universum? En Google-sökning på termen American Idol tar upp en jättestor 36.800.000 resultat (som är 36,8 MSEK resultat för dem som bara ser strängar av nollor.). Tja, är ett möjligt svar en pålitlig nyhetskälla, Newsday. Dessa människor kör American Idol Newsday blogg och de gör en heck ett jobb i ämnet.

Några av de senaste artiklarna på bloggen med en berättelse om American Idol tidigare domare Paula Abdul (hon ersattes nyligen på showen av komikern och talkshow värdinnan Ellen Degeneress. Mer om det inom kort). Det verkar som Paula bestämde att spendera lite tid med kolleger Idol alumner Kelly Clarkson (den första vinnaren av American Idol), Jennifer Hudson (en finalist från tredje säsongen) och Jordin Sparks (den 6: e American Idol) på VH1: s Diva liveshow. Abdul var sång och dans och även utklädd Ellen Degeneress.

Övriga aktuella nyheter var naturligtvis att Paula lämnade showen till förmån för Ellen. Fans kommer ihåg att American Idol Newsday faktiskt Blogg nämnas att Fox nätverket tyckte att det var viktigare att berätta att Paula Abdul lämnade till förmån för Ellen DeGeneres än att låta oss se president Obamas uttalanden sjukvård (“väl sir vi don ‘ t har sjukförsäkring för dig och ditt sjukhus räkningen kommer att kosta $ 200.000. “” Vem bryr sig? Visste du att Paula Abdul lämnar American Idol? Jag kommer att sakna henne. Jag undrar vad detta Ellen gal är gonna vara. Jag slår vad om att hon tror att hon är rolig! “)

Naturligtvis inte allt på bloggen kretsar kring allvarliga frågor som vem kommer att döma showen. Ibland täcker blogg några mer vardagliga historier såsom en artikel där man diskuterade foto auditions för American Idol (ni trodde väl inte att de bryr sig bara om hur folk sjunger nu gjorde du?). Favoriten för blogg författare var Eliza Siep, en korthårig blond tjej från Chicago).

Men för alla skämt och skrattar vi kan göra på bekostnad av American Idol Newsday blogg, är verkligheten den att för fans av showen, är denna blogg ett enkelt oumbärligt verktyg. Det kommer att hålla dig uppdaterad med alla de senaste skvallret och nyheterna om ditt favoritprogram, American Idol.