en guide för att hitta en bra karaoke maskin

En karaoke maskin är ett system där amatör sångare kan sjunga med musik, allsång i en mikrofon och ibland efter ord på en skärm. Vissa maskiner är jämförbart med DVD-spelare eller vanliga CD-spelare, medan andra kan innehålla allt-i-ett-komponenter som kommer med inbyggda högtalare, en liten texter övervaka, mikrofoner och en multi-format musik spelar komponent. Kostnaden för karaoke system varierar från $ 30 till $ 2.000.

Så vilka system får mest surr? $ 60 doPi Karaoke “Party i en Pod”-system kan vända en video iPod till en karaoke maskin. Konsumenterna kommer också att få en mikrofon, en mixer låda med två ingångar, ekoeffekten video in / ut portar och alla kablar som behövs för att ansluta en iPod till boxen, som pluggar i väggen.

En sång kort levereras med tre gratis nedladdningar och många låtar karaoke kommer med video också. Detta system, som har blivit omskriven av InStyle, Människor, Seventeen Wired,, Mac Life, iLounge, FHM och underhållning Magazine, samt Good Morning America och The Early Show, kan köpas på Dopikaraoke.

För konsumenter som inte vill köpa en skrymmande karaoke maskin för att ta upp mer utrymme i vardagsrummet, har leadsinger Mikrofon LS-3000 (tillgänglig på leadsinger) en inbyggd processor som kan lagra 300 karaoke hits, även om ytterligare sång patroner kan också köpas. Singers helt enkelt anslut mikrofonen till sina TV-apparater väljer du låten och titta på högupplösta bilder och markerade texter på sina skärmar. För $ 149, är detta prisvärda karaoke lösning perfekt för barn och tonåringar som älskar “American Idol”.

Den $ 199 Singing Machine Piedestal CDG Karaoke-system erbjuder en mer professionell sång och inspelning erfarenhet än genomsnittet karaoke maskin. Förutom att ha två mikrofoner, kommer systemet också med en inbyggd kamera så att sångarna kan titta själv på video monitorn.

Dessutom möjliggör RCA-utgång sångare möjligheten att tejpa sig på en videobandspelare eller DVD-inspelare samt. Till skillnad från andra system som är all-sång eller ingen sång, kommer denna enhet med automatisk röststyrning så sången elimineras när sångaren börjar sjunga och återvänder när sångaren slutar sjunga. Denna funktion är perfekt för att öva en ny låt.

Ytterligare funktioner för CD / CD-G-spelare inkluderar nyckel, eko, balans och pitch kontroll. Ipod-kompatibla system också för $ 249. Konsumenterna kan köpa denna produkt på Singingmachine.

Konsumenterna är inte den enda demografiska för karaoke maskin. Vissa företagare ser karaoke som en stor möjlighet att lägga underhållning eller särskilja sig från konkurrenterna. Självklart är det karaoke club inget nytt, men hur är det karaoke taxi? I städer som Dallas, New York, Chicago och San Francisco, det finns hytter med inbyggd karaoke maskiner för att börja en förfest eller ockupera ryttare för långa turer.

Vissa videor av karaoke sångare publicerats Mykaraokecab. Karaoke Yellow Cab från Dallas, säger Texas som karaoke slår upp hans tips och att de vanligaste efterfrågade låtarna är Van Morrisons “Brown Eyed Girl”, Madonnas “Like A Virgin” och Neil Diamonds “Sweet Caroline.”