pianolektion nybörjare – lära sig piano och imponera med detta gratis lektion

Du bör också tydligt ange vilken typ av piano du kommer att vilja lära sig spela på. I denna artikel kommer vi att prata om hur man spelar evangeliet piano och ge dig en pianolektion.

Men du ska veta att det goda nyheter när det kommer till Gospel pianospel är att detta är en av de enklaste stilar som du kommer att få stöta på när man försöker lära sig att spela piano. Du behöver inte vara expert på musik, inte heller kommer du att ha en stor rörlighet och vet mycket om musik. Vissa engagemang och tålamod är allt som du behöver för att beväpna dig med i det här loppet.

Men innan du kommer att få lära sig spela evangeliet piano, kommer din första pianolektion för nybörjare att lära dig om grunderna i piano. Sitter framför pianot, kommer du se att det kommer att finnas grupper av tolv knappar och du kommer att finna att de består av sju vita tangenter och fem svarta. Du kommer att lära dig i din pianolektion att de sju vita skapar C-durskalan.

När du lär dig detta, då kommer du att kunna att försöka spela ett ackord. Du kommer att se att ackorden är i grunden tre toner (de kan öka i antal) som du kommer att spela på samma gång. Men när det gäller att spela ett evangelium sång, kommer du aldrig att känna alla ackord, eftersom du kan spela det oavsett. Till exempel tror jag att du inte visste att Amazing Grace består av bara 3 ackord.

tack,

Tom