rap skriver tips för de hetaste rap beats!

I denna nuvarande världen, har låtar och ljud blivit en livsstil för många. Medan en större del av jorden föredrar att lyssna på låtarna och rap som produceras av stora och up-coming artister, det finns en ökande trend bland ungdomar i hopp om att göra det stora i underhållningsbranschen. Bland dem, är genren stadigt ökar i popularitet rap genren.
Så, innan du väljer den hetaste rap beats att starta din rappin “, här är ett sätt att få Startin ‘.

Tips # 1

Lär känna din målgrupp lyssnare.

Vem är personer som du skriver här rap för? Är de föräldrar, morföräldrar, dina flickvänner / pojkvänner? Barn, tonåringar, kanske? Vad skulle du vill att de ska vara medvetna om?

Genom att välja din målgrupp lyssnare du skulle kunna mäta den typ av uttryck att använda. Till exempel, om din rap går ut till allmänheten, så du måste se till att de kommer att kunna identifiera sig med de ord som du använder. Se det som att kommunicera med en främling över banan. Om han / hon någonsin hört din rap, skulle han / hon förstår din rap?

Naturligtvis är det acceptabelt att använda en eller två jargong om du känner för att använda dem för att få ut ditt budskap. En eller två jargons skulle inte riktigt påverka budskapet i låten, och om de verkligen älskar din rap, skulle de sätta in någon ansträngning för att ta reda på vad just det ordet betyder.

Tips # 2

välja den hetaste rap beat

Nu när du har identifierat den punkten och dina lyssnare, är det dags att skaffa din takt. Kommer ni att gå särskilt snabbt som en bullet train medan du rappa? Eller ska du låta din rap gå på samma hastighet som pratar fart?

Skulle du vilja att din idé att sticka ut mer eller tillåta takten dominera din rap? Tycker du takten att följa med din rap, eller bli bakgrundsmusiken? Frågar dig frågor jämförbar dessa kommer att hjälpa dig en hel del när det gäller att välja beats.

Ibland de instrumentals har också en del i att blanda in med din rap. Unika instrumental gör rap mer enastående, och märkbar bland havet av mättade catchy låtar. Håll dig uppdaterad med de tider som snubblar på ut den hetaste typ av beats som de popstjärnor använder för att stanna i trend.

Detta kommer att säkerställa din rap är i trenden och har en större chans att bli omtyckt.

Tips # 3

förbättra

Efter att ha skrivit din rap, synkronisera den med den valda beat och spela in den. Ställ en nära familjemedlem eller vän att spendera lite tid att lyssna på din rap och ge sina synpunkter och åsikter. Ju fler åsikter du förvärvar från olika människor, desto mer benägna din rap vara omtyckt. Om du förvärvar yttranden som matchar med det meddelande som du försöker förmedla, då din rap är framgångsrik.

Om inte, så du måste göra ett avgörande val och att förbättra din rap. Vad är inte rätt med det? Är det texterna? Eller den hetaste rap beat inte stämmer? När du har upptäckt problemet med din rap, gå tillbaka till ritbordet och rätta till det.

Om du har följt dessa tips, skulle du vara säker på att skriva din rap blixtsnabbt med hjälp av de hetaste rap beats närvarande!