använder sony DLT-IV lagring tejp för lagring kritisk säkerhetskopierad information

Många företag ger företräde till DLT (Digital Linear Tape) lagringsteknik för att hålla kritiska säkerhetskopierade data från fjärranslutna kontor, servrar nätverk och arbetsstationer samt data rika miljöer säkra. Anledningen för att ge företräde åt det är dess beprövade prestanda, kostnadseffektivitet och hållbarhet för att säkra data för framtida bruk.

Eftersom efterfrågan ökar med tiden, det finns många ledande tillverkare som kommer med sina format bandlagring att slå konkurrenterna. Likaså har Sony kunnat matcha upp med industristandard genom att producera Sony DLT-IV band som är idealisk för multimedia-applikationer, upptagen datacenter och hög säkerhetskopior volym. Denna typ av teknik har gett mycket företräde i finansiella och offentliga sektorn av säkerhetsskäl.

Detta band har förmågan att lagra data på 40 GB och kan bevara den för nästan 30 år. Det kan enkelt skapa backup och återställa känslig information utan att skada data. Längre livslängd tejp prestanda och stabila arkivering har ökat sin användning inom olika sektorer inom industrin.

Om du är på jakt efter en leverantör som kan erbjuda dig högkvalitativa produkter till rimliga kostnader, då Internet kan hjälpa dig att få en lista över leverantörer som kan uppfylla dina mål. Du kan också ta reda på namnen på grossister som kan ge dig bulk leveranser utan att ta mycket tid.

Så, välj den grossist som är kapabel nog att ge dig kvalitet leverans till konkurrenskraftiga priser och använda dem för personlig och professionell användning för att säkra dina känsliga data från stölder.