en rytm för hela sommaren!

Att kunna delta i konserter, utställningar eller föreställningar utomhus är faktiskt en av de större möjligheter som erbjuds på sommaren med den stora turen av stora nationella och internationella konstnärer men också av grupper mindre kända som finner möjlighet att lyssna deras musik till en bredare publik än den som uppnåtts i vintern. För att ständigt uppdatera en mängd olika möjligheter från radioreklam som med sin typiska Tom-Toms är väldigt bra att komma ihåg datum för konserter. För att hjälpa till att nå det finns många musik bloggar som uppdateras dagligen med de senaste nyheterna, inte bara i den levande väl för sjökort, de senaste nyheterna och videoutgång. Eftersom medan på vintern de dagliga tv-kanaler hålla oss uppdaterade på vad som händer i musikvärlden under sommaren du kan förlora lite lite glädje eftersom kanske krävs av radion “kommersiella” för att höra de vanliga 4 eller 5 låtar säsongen.

Några av de mest kända festivalerna inte längre behöver vara mycket omskriven och musikkonserter nu representerar de händelser som markerar början av sommaren som Heineken Jammin Festival, definierad som den enda italienska festivalen som kan hanteras till stora internationella festivaler, eller dess klimax som Umbria Jazz Festival ol’Arezzo Wave och även sensommaren som Summer Jamboree mycket speciell show som gör staden Senigallia en 50s film set. Dessa stora händelser som lagts upp till en myriad av nationella och internationella konstnärer touring, festivaler minderåriga som ett separat men absolut inte för kvalitet, små festivaler som anordnas av föreningar och / eller kommuner, enskilda konserter som lyckas kombinera stora konstnärer gör varje unik och rik sommar känslor. Kalendern blir tät i vissa månader av händelserna från housemusik till technomusik, som passerar genom landet eller andra populära musikgenrer som fetstil ska och rock, korsa vägen för blues och soul tills du kommer till musiken melodisk omhuldade av ungdomar .

Det finns många städer som värd dem på konserter, kanske i en vacker miljö som renässansen i Ferrara, Pistoia och andra historiska städer. Konserter unika och unrepeatable att även om det i många fall inte locka stora festival folkmassa kan ge känslor som bara musik kan ge.
Och för dem som är förtjusta i konserter, festivaler eller helt enkelt till en viss artist är många evenemang i olika europeiska huvudstäder som London och Berlin i decennier nu hem till internationellt kända händelser och globala förbereder gigantiska horn och emot miljontals fans. Om du inte kan stå ut med att personen otaliga webbplatser som erbjuder video låtar både live och tjänsteman.
Det finns så många dessa typer av händelser som kan fly är oundvikligt att det ideala är för någon att förlita sig på en online kalender som markerar datumen för konserter varje dag att komma ihåg saker som intresserar oss och som kan vara av intresse för vänner och familj!