morris Robinson går hem samtida gospel musik cd recension

Mycket begåvad Contemporary Gospel konstnären Morris Robinson har släppt honom senaste cd heter Going Home och Wow! Det är verkligen bra.

Uppfriskande, detta var en av de cd jag kunde bara pop i och bekvämt lyssna på från början till slut. Varje spår är roligt och var ganska lätt för mig att lyssna på från början till slut.

Going Home är ett angenämt varierad, blandning av 14 spår som är mycket välskrivna låtar genom detta tydligt framstående konstnär. De flesta låtarna visa mycket av den sortens känslor som gör en riktigt bra lyssna. Synes ritning från vad jag kan bara tänka mig är honom egen praktisk erfarenhet. Vid olika punkter trycka på de mest verkliga känslor som kärlek, och smärtan av misslyckade relationer kan säkert bli hörda.

Övergripande Going Home är utestående från början till slut. En av de cd som efter några lyssningar låtarna bara etsas in i ditt minne. Ett måste för den samtida Gospel fan. Riktigt sensationella från början till slut.

Medan hela albumet är verkligen mycket bra de verkligen standout låtar är spår 4 – Herre jag vill vara en kristen, spår 7 – Wade In The Water, och spår 14 – Ibland känner jag mig som Motherless Child.

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 11 – Han såg bortom mina fel. Great track!

gå anteckningar home frisättning:

Morris Robinson ursprungligen släpptes Going Home den 20 Feb 2007 om Decca (USA) etikett.

cd spår listan följer:

Ett. vandra med mig 2. gå ner moses 3. Moses 4. Herre jag vill vara en kristen 5. Gå och säg det på berget 6. komma söndag 7. vada i vattnet 8. syster Mary 9. ta min mamma hem 10. var du där 11. Han såg bortom mina fel 12. kommer hem 13. hans öga är på sparven 14. Ibland känner jag mig som ett moderlösa barn