översyn av Black Sabbath cd tekniska ecstasy

Den exceptionellt begåvade Rock gruppen Black Sabbath har släppt sin cd med titeln Technical Ecstasy. Jag är mycket optimistiska och glada att kunna meddela att jag tror att Black Sabbath fans, och rock fans både kommer att vara nöjd med det här. Med lanseringen av Technical Ecstasy sin konstnärliga kompetensen på full skärm som de har återigen levererat en lysande samling låtar som kan mycket väl vara deras bästa arbete hittills.

Black Sabbath har varit en tung hitters i rock-genren ganska länge nu och teknisk Ecstasy är en utmärkt illustration till varför.

Tekniska Ecstasy är ett fint varierat, blandning av 8 spår som är mycket välskrivet och briljant utförda låtar av dessa uppenbarligen begåvade musiker. De flesta låtarna visa mycket av den sortens känslor som gör en riktigt bra lyssna. Tydligt ritning från vad jag kan bara tänka mig är deras egen praktisk erfarenhet. Vid olika punkter trycka på de mest verkliga känslor av kärlek, och smärtan av misslyckade relationer kan säkert bli hörda.

Om du är även milt i rockmusik kommer du att uppskatta denna cd. Övergripande tekniska Ecstasy är en en stor release. Jag ger det mitt dubbla tummen upp. Du kommer inte bli besviken med ett enda spår.

Medan hela cd är verkligen mycket bra några av mina favoriter är spår 2 – Du kommer inte att ändra mig, spår 6 – Rock N ‘Roll Doctor, och spår 8 – Dirty Women

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 1 – Back Street Kids. Vilken fin låt!

tekniska ecstasy utgåvan:

Black Sabbath ursprungligen släpptes Technical Ecstasy den 25 oktober 1990 om Warner Bros Records etikett.

cd spår listan följer:

Ett. back street kids 2. du kommer inte att ändra mig 3. det är okej 4. gypsy 5. alla rörliga delar (stå still) 6. rock n ‘roll läkare 7. hon är borta 8. smutsiga kvinnor

Black Sabbath: Ozzy Osbourne (sång), Tony Iommi (gitarr), geezer Butler (bas), Bill Ward (trummor, background vocals). ytterligare personal: Gerald woodruffe (keyboards). redovisas till kriterier studios, Miami, Florida.