5 skäl till varför ljudböcker är bättre än vanliga sådana!

Hektiska livsstil och en ständig brist på tid har lett till den ökande populariteten av ljudböcker. Ljudböcker eller talböcker, eftersom de i allmänhet kallas, är ljudinspelningar av böcker. Även i vissa fall, är hela boken registreras av en enda berättare är de flesta vuxna ljudböcker registreras av olika berättare spelar olika roller. Denna typ av berättande och formatet gör generellt väl inspelade ljudböcker ännu mer intressant än vanliga luntor. Bortsett från detta finns det en rad andra fördelar som ljudböcker komma med jämfört med din vanliga pocketböcker.

talböcker är extremt mobil:

Talböcker finns i form av DVD, CD, MP3, WAV. och andra format som lätt kan bäras runt i ditt ljud-eller musikspelare. Detta gör ljudböcker extremt lätt att bära med sig. Eftersom du inte behöver läsa eller hålla ljudbok som en vanlig bok, kan du granska en ljudbok under körning till och från arbetet, jogging, under din träning eller medan du gör hushållssysslor.

talböcker är omedelbar:

När du vill läsa en vanlig bok, måste du i allmänhet att ta tid för att antingen få det från biblioteket eller köpa den. Om du köper eller hyr på nätet, måste du ändå vänta tills boken blir levereras. Ljudböcker, å andra sidan, kan laddas ner direkt från ett stort antal webbplatser och bokhandlar som erbjuder ljudbok nedladdningar. Du måste bara bestämma vilken bok du vill läsa, och du har det på din hårddisk i minuter.

talböcker är billiga:

Det finns ett antal välrenommerade webbplatser som erbjuder ljudböcker på nätet i form av hyror och nedladdningar. Vissa ljudbok bibliotek låter dig ladda ner ett obegränsat antal online ljudböcker för så lite som $ 15. Även om du inte är en glupsk läsare, kan du få ljudböcker för som mindre som $ 2 eller $ 3 per nedladdning från nätet ljudbok bibliotek. Om du är en klassisk älskare, då kan du få nästan alla dina ljudböcker gratis, eftersom ljudbok versioner av de flesta klassiker på nätet är helt gratis.

talböcker är kort och koncist:

Mest ljudbok finns att hämta i MP3-format och även en vanlig, lite minne spelare kan enkelt stapla upp på ett antal MP3-böcker. Med en bra mp3-spelare, kan du starta din läsning från den senaste punkten som du slutade din spelare på. MP3 ljudböcker fungerar också när vanliga böcker inte. Till exempel, de ger ditt barn sällskap när du inte runt för att läsa dem deras favorit berättelse sängdags, och är en praktisk följeslagare att ha runt på mörka camping nätter och långa resor väg. Nu är inte det riktigt sött av dem?

ljudböcker finns tillgängliga i alla genrer:

Med den ökande populariteten av ljudböcker, kan du nu hitta ljudbok versioner av varje populär bok i tryck. Fantasy fans kan ladda ner hela serien av David Eddings ljudböcker, Christine Feehan ljudböcker och Harry Potter och Eragon serien. Romantik älskare kan få ljudbok versioner av Norah Roberts, Danielle Steele och Barbara Taylor Bradford romaner och älskare thriller kan få nästan varje författare och varje bok i en MP3 ljudbok format.