börjar trumset

När du köper din trumma paketet, kan val vara överväldigande. Namn varumärke, höga kvalitet och pris är alla giltiga frågor. Din trumma paketet borde uppfylla dina krav på alla områden, inklusive din plånbok. Detta innebär inte att föreslå att du ska köpa den minsta dyra trumset som finns. Dina ställda krav till final och hög kvalitet bör vara ett problem också som pris. Så hur tror du ut vilken uppsättning är rätt blandning av kvalitet och pris som passar dina behov?

Det första steget är att bedöma dina behov. Kommer set vara för att öva, eller utför? Vad är den nuvarande förmågan grad att du helt enkelt besitter? Är detta ett tidsfördriv eller något mer? Hur många bitar borde ditt set innehålla? Borde du köper en digital trumset eller traditionellt trumset? När du bedöma dina behov och förväntningar, kommer du att ha en tydligare uppfattning om vad pris och kvalitet set du är i marknaden för att köpa.

Ljud är en oerhört viktig del av trumsetet. Om uppsättningen är också billigt, ljudet kommer inte riktigt resonans. Korrekt testa uppsättningen genom att spela det innan man beslutar att köpa. Prova flera uppsättningar och experimentera med konventionella och digitala trumset. Digitala trumset är trevliga bara för att de är i samklang. Om du är nybörjare, kanske ljudet inte alls lika viktigt för dig som priset kommer att bli. Genom exakt samma sätt kan en mycket mer erfarenhet trummis göra en billig uppsättning ljud mycket bättre. Du är inte på väg att veta förrän du faktiskt sitta ner och spela på trumset.

Ytterligare en verkligt viktig faktor inom det trumset du köper kommer att vara priset. Vad är din budget? Är det en öl budget eller kanske en champagne budget? I händelse du kan hantera en fem bit trumset sedan gå vidare och köpa alla bitar. Om du kan bara hantera tre stycken i uppsättningen, sedan som smalnar ner dina val. När mer du behöver tänka på vad dina behov är. Du kanske måste offra kvantitet för hög kvalitet, eller du kanske inte behandlas så mycket om hög kvalitet om du bara njuter för din personliga njutning. Alternativen är verkligen ett individuellt val.

Några förslag för att få mer för pengarna består av att köpa en används trumset. Det finns ingen brist på begagnade uppsättningar erhållas. Du kan söka på närliggande audio butiker för en begagnad uppsättning. Många trummisar handla sina uppsättningar i att få en betydligt dyrare set. En bonde mäklare kan också ha trumset erhållas till salu. Ett snabbt samtal till de närliggande pantbanker i din region kan du inse om denna väg är värt att sträva efter. Sök via de lokala radannonser och se om någon försöker att främja ett paket som kanske nyfikenhet dig. Vad jag som störst om dessa val är det faktum att du helt enkelt faktiskt kan testa paketet innan du köper den. Det finns inga obehagliga överraskningar.

En ytterligare pengar att spara koncept skulle vara att handla på nätet för ditt trumset. Du har möjlighet att skura on-line annonser och webbplatser auktion. De två huvudsakliga invändningar som jag har med denna metod är att du helt enkelt inte kan prova apparaten innan du köper, och även du kommer att behöva köpa sjöfarten. Frakt kan vara ganska dyrt på nåt så stort som ett trumset så jag föreslår uttömt alla andra möjligheter innan pursing online-val.