falla höjdpunkter Atlantas Fox Theater

Den historiska Fox Theatre är en av Atlantas främsta nöjesställen. Teatern är värd mer än 300 föreställningar varje år, allt från Broadway visar, till rock, komedi och filmer. Med sitt läge i Midtown, är Fox Theatre en Atlanta landmärke. Här är några av höjdpunkterna från 2012 höstsäsongen.

r. kelly

Tre Grammy Award vinnaren R. Kelly kommer till Fox Theatre den 18 oktober kl 7:30. The R & B legenden utför i sin Single Ladies Tour. Biljettpriserna varierar från $ 59 – $ 144,50.

frankie valli

Den legendariske sångare i Four Seasons uppträder på Fox den 1 november kl 20:00. Valli saluterar decenniet som gjorde honom till en stjärna som han utför favoriter från hans nya album, “Den vilda jakten på 60-talet”. Biljetter varierar från $ 67 – $ 142,50.

celtic thunder

Den omåttligt populära irländska gruppen kommer till Fox Theatre den 4 november kl 7:30 som en del av sin 65-city nordamerikanska turné. De fem manliga sångare har varit med i flera PBS specialerbjudanden. Denna show är lämpliga för familjer. Biljetter varierar från $ 62 – $ 89.

martina mcbride

Countrymusik stjärnan Martina McBride utför på Fox Theatre den 23 november kl 08:00. McBride är en tre vinnare av Academy of Country Music “Top kvinnliga vokalist” utmärkelse. Biljettpriserna varierar från $ 50 – $ 72.

Mannheim ångvält

Gå Chip Davis och turnerande ensemble för sin 27: e årliga semester turné. Detta oförglömlig kväll av musik kommer att sätta alla i julstämning. Förra årets semester turné var en av de 20 bästa konsertturnéer i landet, med många utsålda föreställningar. Biljetter varierar från $ 44 – $ 77.

Skönheten och odjuret

Disneys hit, Skönheten och Odjuret, kommer att vara på Fox Theatre November 27-December 2 som en del av Broadway i Atlanta serien. Baserat på den animerade filmen, innehåller showen samma musik och karaktärer som publiken har kommit att älska. Denna familj show kommer att vara roligt för alla åldrar. Matiné föreställningar är planerade för lördagar och söndagar.

Atlanta Ballet Nötknäpparen

The Atlanta Ballet kommer att utföra Nötknäpparen December 7-26. Föreställningarna har blivit en helgdag tradition i Atlanta. Den magiska julen äventyr inställd till Tjajkovskijs vackra musik kommer att bli en minnesvärd kväll för hela familjen. Biljettpriserna börjar på $ 20.

The Fox Theatre ligger på 660 Peachtree Street NE. Betala parkering finns i närheten midtown parkeringsgarage och mycket. The North Avenue MARTA station är en två block promenad. The Fox Theatre Ticket Office har inga serviceavgifter för de flesta föreställningar.