hur man spelar gitarr – gratis online gitarr lektion

Om du har alltid velat lära sig spela gitarr, är här goda nyheter …

Många människor har lärt sig gitarr, och du kan också! Sanningen är att gitarren är ett av de enklaste instrumenten att lära sig spela … men, naturligtvis, måste du öva.

För att lära dig hur man spelar gitarr, måste du söka på nätet efter den information du behöver. En av den viktigaste informationen du behöver är att hitta ett diagram för gitarrackord. Du kan hitta gitarrackord gratis online, eller i någon gammal thriftbutik gitarr bok.

Du är nästa steg är att räkna ut hur man spela gitarr ackord. Som nybörjare behöver du inte veta en massa olika ackord att lära sig spela gitarr. Här är en gratis online gitarr lektion du kan göra just nu …

gratis online gitarr lektion – hur man spelar g ackord:

Steg 1 – Titta på din vänstra hand och, ignorera tummen, antal övriga fingrarna 1, 2, 3, och 4, som börjar med pekfingret och slutar med ditt lillfinger.

Steg 2 – När man ser på ett ackord diagram, kommer du se att ditt pekfinger (nr 1) bör placeras på andra bandet på den femte strängen.

Steg 3 – Nästa, långfingret (nummer 2) bör placeras på tredje bandet av den sjätte strängen.

Steg 4 – ringfingret (nummer 3) som skall placeras på tredje bandet av den första strängen. Anm: Den första strängen är det högsta ljudet.

Steg 5 – Slutligen, när alla fingrarna är korrekt placerade, knäpper på strängarna.

Som en nybörjare att lära sig spela gitarr, kanske du märker att när du först lära dig att spela gitarr ackord, att några av de strängar låter döda. Detta orsakas av flera saker, oftast eftersom du inte kan trycka hårt nog.

Futhermore, för korrekt ackordspel, vara säker på att fingrarna placeras fyrkantigt på varje sträng och undvik att röra de mittersta tre strängarna med fingrarna (de bör lämnas öppen). Om du vidrör de mittersta strängarna, kommer du dämpa deras sound. Se också till att du trycker på strängarna mellan det lilla bandet barer, och inte ovanpå dem.

Med fortsatt praktiken, kommer du snart att fingrade på G ackord som en professionell gitarrist!

När du har bemästrat G ackord, är du redo att lära sig mer gitarrackord. Du kommer att finna att det finns hundratals gitarrackord som du kan lära dig att spela. Men för en nybörjare behöver du bara lära sig några ackord för att spela din första låt. De G, C, D, och E mollackord är några av de mest användbara ackord för att veta när lära sig att spela gitarr.

Jag hoppas att du har hittat denna gratis online gitarr lektion lära dig hur man spelar G ackord hjälpsamma. Lycka till!