spelar ben i xylofon

Den xylofon skapades först i Indonesien och är en medlem av slagverk familjen. Instrumentet har en uppsättning av olika storlek barer som är gjorda av trä och är var gjorda för att göra en särskild anteckning när den träffas. De olika barerna slog med trä, gummi eller plast klubbor att göra olika ljud. Denna speciella slagverksinstrument har funnits i tusentals år. Detta har bevisats av artefakter finns från så långt tillbaka som 2000 f.Kr.. Genom historien har det också funnits andra varianter av xylofoner gjorda, inklusive de som gjordes och användes av forntida tempel i Kina.

Det skall också noteras att Xylophoner inte alltid skapas i en enda rad av låga toner till höga toner. Det har varit xylofoner hittats som har staplarna hängande, där musikern kommer att slå de vertikala staplarna med klubba. Michael Gusikov spelade en xylofon som hade tre rader av stängerna som är belägna i form av en triangel. Det verkar som liksom många andra instrument, gick xylofon genom ett antal förändringar och modifieringar över tiden.

Även om det är osäkert exakt när xylofon gjorde det till Europa, föreslås det att det kunde ha kommit dit någon gång under 1500-talet. Men det var inte förrän i början av 1800-talet som folk i väst började bli bekant med xylofon. Michael Josef Gusikov kan krediteras med att göra instrumentet känd. Han hade ett intresse för instrumentet och utförs med xylofon runt i Europa på turnéer. Det dröjde inte länge innan denna musiker blev känd för sin musik och fick ett anständigt erkännande för det. I själva verket fanns det andra välkända musiker som talade väl om Michael Gusikov föreställningar, inklusive Frederic Chopin, som var en ganska välkänd pianist.

När de flesta människor tycker om att spela ett instrument, kommer få tänker omedelbart på xylofon, istället kommer många tänka på att ta upp gitarren, pianot, eller saxofon innan funderar på att spela något som xylofon. Xylofoner är inte en alltför vanligt instrument i västvärlden och glöms bort som en följd, men detta är inte att säga att ingen spelar det. Många människor spelar xylofon eftersom de njuta av ljudet och de är medvetna om den unika och naturliga ljud den har. Den xylofon är kanske mest känd som den skarpa och ljusa tonen staplarna har då slog med klubban, speciellt de moderna xylofoner som har skapats med resonans rör hänförts trä barer att förbättra ljudet av varje not. Ramarna för xylofon är gjorda av trä eller stjäla slangen och de dyrare, högre slutet modeller har möjlighet att få sin höjd justeras för att passa musiker.

De högre kvalitet xylofoner har också mer stabilitet, medan de billigare inte har så mycket stabilitet. Musiker som menar allvar med att spela xylofon på konserter och andra föreställningar kommer sannolikt att spendera mer pengar på högre kvalitet instrument, medan yngre studenter som bara vill prova det kommer gå för den billigare används, xylofoner.