surroundljud hörlurar för gamers

När du spelar spel på din bärbara dator använder du den senaste och bästa utrustningen för att vinna över din konkurrent? De flesta spelare använder externa högtalare eller vanliga hörlurar när du spelar, men du bör inte. Du bör investera i en bra uppsättning av Surround Sound Headphones. Detta kommer att ge dig en ofattbar fördel gentemot dina konkurrenter. Du kommer inte bara vet vilken sida attacken kommer ifrån, men du får också veta på vilken vinkel det kommer. Från vänster fram eller höger bak, utan att titta bakom dig. Kvaliteten på de flesta av de Surround Sound hörlurar kommer också
kan du höra synsätt från ett större avstånd, vilket gör att du kan förbereda sig väl innan ankomsten av den upplevda katastrof. Du kanske inte gillar de billigare modellerna eftersom elektroniken som gör allt arbete är inne i örat bitar och som gör dem ganska tung. De dyrare enheterna kommer att ha de elektroniska apparater som behövs för att göra ljudet arbete i moduler som kommer att ställa på bordet bredvid dig.
Om du inte vet mycket om tekniken för Surround Sound Hörlurar, kommer vi att ta upp det lite här. Ju bättre och dyrare enheter har enskilda förare för varje komponent i systemet. Mycket lik en i hemmet systemet. De flesta av dessa har den komponent i moduler som sitter bredvid dig på bordet. Detta gör det bästa ljudet, men skär ner på rörligheten av systemet. Kom ihåg att det finns mer än en högtalare i varje hörlur. Det finns en medelväg fronthögtalare kallas centerhögtalaren, sedan för sidledes finns främre högtalare som ger dig den normalt stereoljud din vana vid. Det finns också två bakre högtalare för surroundljud och sedan för att klippa hård botten basljud du har en subwoofer.

I vissa nyare modell hörlurar, alla dessa talare är närvarande inuti de stora öronkåpor. Om du tar bort locket från hörlurarna, kommer du att se ett centrum förare, en främre föraren, en surround förare och en sub förare. Alla dessa förare är åtskilda så du får nog av en separation av ljud för att efterlikna ljudet från ett hemmabiosystem högtalarsystem. Har dessa Surround Sound Headphones arbete? Ja, enligt recensioner de är mycket populära eftersom de faktiskt fungerar mycket bra. De är ganska tung, men. Att spetsa paketet, de flesta hörlurar levereras med en multi-kanals USB Audio adapter. Denna adapter ansluts till datorns USB-port och kör alla kanaler i surround headset.