vad du bör veta om CASIO PX-130

Casio PX-130 har den klassiska och stilrena utseende av ett riktigt piano. Det har minimala knappar och lampor. Det finns inget sådant som en skärm. Du kommer att bli övertygad om att dessa nycklar är knutna till en enorm, trä skåp i form av en konventionell piano. Det kommer att se riktigt hemma i en studio, en kyrka, eller ett vardagsrum. Det är verkligen underbart. Texturen är bra, ljudet är underbara, och beröring känns bra för mig. Det är inte som att spela en annan produkt och i verkligheten bättre än alla andra tangentbord jag någonsin har spelat.

Du kommer inte bli missnöjd med hur nycklarna skulle känna. Den vägda åtgärder på varje tangent erbjudanden, enligt min åsikt, 90% av känslan av en riktig akustisk piano. Låga toner har en styvare tangentbord känsla än högre tonerna, som en “riktig” piano. Ljuden är underbar som korrekt, baserad på samplade akustiska pianon. För människor som har spelat piano i flera år, och om saken inte låter och känns rätt, du säkert inte skulle gå att få det. Om du har hört och gynnade hur det lät på nätet, men var rädd att du skulle hamna att inte föredra det på grund av den faktiska låter som, helt enkelt gå till en lokal butik och spela med en för en timme eller så.

När högtalarvolymen, är det lätt högt nog för att användas i en liten grupp miljö med olika instrument. I själva verket kan du koppla alltid rätt till ett ljudsystem eller använda ett tangentbord förstärkare för att få mer volym, men för många av mina funktioner, det är bra som det är.
Om du är fascinerad av att köpa ett akustiskt piano på ditt hem, gör det bara för att värdet av ett klassiskt stycke av möbler, inte för ljudet. Men när köp det för ljudkvaliteten, du vet redan vad ett piano låter som jämfört med alla de avancerade elektroniska pianon ljud. Denna casio låter så mycket bättre än 90% av de pianon som jag har spelat i husen av människor jag har besökt. Högtalarna är mer än gott för de flesta vanliga användningsområden. Höga toner låter som de kommer från höger i mitten medan det motsatta gäller för låga toner, identisk du skulle förutse från ett akustiskt piano. Sådan fullständig och realistiskt ljud från ett kompakt paket är chockerande.

Alternativ: Denna klaviatur har flera andra ljud förutom standard piano. Alla ljud är allt ganska bra, även om inte alla kommer att finna användning för alla ljud. Denna klaviatur kan vara riktigt värt det bara för pianoljud, de andra gör för en utmärkt bonus. Du kan dela tangentbordet för att spela två helt olika ljud. Det finns ett bibliotek med låtar inbyggda i minnet som är lätt åtkomliga. Du kan även överföra registrerar data från din dator som skall utföras på tangentbordet.

Det är definitivt värt priset. Casio borde belönas för vad de har gjort med PX-130. Se till att du titta på Casio innan vilja den andra produkten. De har framgångsrikt återuppfunnit sig själva och kunderna är mottagare. Så, om du vill ha en enkel, mild, 88-tangenters klaviatur som låter och ser ut som en mycket bra kvalitet piano, tveka inte att köpa Casio PX-130. Jag tror inte du kommer bli besviken.