ava leigh avsett för stjärnstatus

När du ser Ava Leigh för första gången, skulle du tror inte att detta oansenliga 22-åriga blondinen har en kraftfull röst som perfekt passar en pulserande reggae beat. Ava Leigh vocals kan lätt konkurrera Fergies och Christina Aguileras. Det finns dock mycket att önska om Ava Leigh – du skulle bli förvånad över att se henne ta scenen på en barfota, vilket är hennes au naturel. Hennes livslust och hennes sorglösa attityd är en given och inte krystat. Denna född i Chester älskar helt enkelt Bohemian och jamaicanska sound är hennes kopp te.

För veckor nu, har reggae världen haft skakningar från Ava Leigh, som sakta men säkert ökar i popularitet och erkännande över Internet. Denna vackra unga damen och hennes spår vibey är uppmärksamhet greppa och oklanderlig-du behöver inte ens att se henne i dreadlocks att njuta av reggae musik! I det ögonblick du hör henne Mad About The Boy singel, får du lätt “galna om Ava Leigh.”

Hennes online-profil på MySpace är späckat med positiva kommentarer från legioner av reggae och ska-aficionados som vet bra musik så fort de hör det. Hennes låtar, som hon dragit av sina egna erfarenheter och resor, är smittsam inte bara på grund av sina soliga och catchy låtar men också eftersom de hänför sig till vanliga människor. Någon har bara positiva saker att säga om Ava Leigh som en reggae artist, även hardcore reggae fans älskar henne!

Ava Leigh s nyligen avslutade turné med Lupe Fiasco fått lysande recensioner och blev publiken i omedelbar fans. Hon öppnade showen med själfulla Mas Que Nada, som fick tummen upp från publiken. De som har hört hennes låtar kan inte få nog av Ava Leigh och hamna skur sociala nätverk och YouTube för att veta mer om henne.

Ava Leigh föll inlove med reggae på grund av sin mor, som var en stor beundrare av Lovers Rock. Hennes djupa passion för reggae uppmuntrade henne att lämna sin demo till en Virgin Records A & R man som senare satte henne genom ett stort bolag.

Hennes debutsingel, Mad About The Boy, har fått positiv feedback från många underhållning webbplatser och oberoende bloggar. Folk älskar reggae spåret av den här låten, som i hög grad påverkas av 70 reggae, och de njuter av det mer än de förväntade. Det är en omedelbar hit bland YouTube-tittare, kan de flesta av dem inte få låten ur huvudet och har fallit för den sista låten Syndrome (LSS) i Ava Leigh singel.

Mad About The Boy kan lätt bli Ava Leigh biljett till omedelbar stjärnstatus. Potentialen för det att nå toppen 10 i Storbritannien diagram är inte otänkbart. Den har det perfekta paketet för en listettor enda bra sommar låt, bra texter, och stor sångare. När det händer, det kommer att driva Ava Leigh till högre höjder som reggae prinsessan, och följa fotspåren av sin idol Lee Scratch Perry.

Mad About The Boy är också allmänt spelas på varenda radiostation och det betyder att alla som hör den här låten potentiellt kan falla inlove med den och sprida Ava Leigh vibe.