bok av rim

Så du stal din lilla bröder papper skolarbetet och skrev dina texter på dem, nu din bror är inte hans klass och din mamma är bitchin på dig. Eller “du” är en i skolan och ni skriver texter över och baksidan av ditt kalkylblad uppdrag bara för att bli deprimerad när man måste slå in för betygssättning. Eller du arbetar större delen av dagen och den enda bit av något att skriva på är servetter, har du gömt undan en stor mängd av dessa tillsammans och är ganska stolt över dig själv, men då en medarbetare har en rinnande näsa och tar servetter från skjortfickan och innan du kan göra något slemhinnor mibranes suga din dyrbara barer till glömska. Du är förkrossad.

Varje seriös rappare har en rim bok och de som inte har någon att hålla sitt arbete på datorn, ibland skriva ut dem i ark om behov uppstår. Utan ett rim bok du blir kvar med rim i huvudet flyktig från minnet och fastnat i knepiga situationer. Nu har du valt att köpa en rim bok och du säger till dig själv internt att varje 70 sida, kommer två dollar spiral notebook göra. Och det är problemet, ganska snart kommer du skriver genom att boken som det finns någon tommow och köpa en annan och en annan och en annan. Stoppa vansinnet. För lite extra deg du kan köpa en gigantisk bärbar spiral med hundratals sidor, fem eller sex gånger så stor med hundratals sidor, ingår med avdelare (som du kan använda för att sortera ämnen, krokar, texter, idéer och mera). Med denna typ av bärbara kan det ta aa ett halvår eller mycket längre tid att fylla. Detta är ett bättre alternativ att gå igenom 20 “bok av rhymres” ett år, slösa tid och pengar att gå fram och tillbaka från Fred Myers, K-Mart, Office Depot, Office Max, Safeway, Staples, Target eller Walmart, det är bara inte värt det.

För dem som arbetar de ofta befinner sig på en plats där föra in den stora anteckningsbok av rim kan anses oprofessionellt, pinsamt eller inte tillåtet, kan de bli mycket känslomässigt på grund av detta. Den tid arbetar kan kvitta hundratals potentiella rim under tråkiga, tråkiga, mödosamma uppgifter. I desperation du kan smyga in papper för att skriva på eller servetter för att avvärja att granskas av din chef för improduktiva beteende. Eftersom de “inte ses” du måste lägga dem på vägen till och från arbetet. Öppning tillbaka pappret upp hemma efter en hård dags arbete avslöjar en kladdig röra av grafit konst, lägga till detta är det faktum att när pappret viks eller skrynkligt det inte kan bli helt platt längre. Detta leder till en mapp full av stökiga papper.

Lösningen för arbete, skola och andra liknande situationer som kräver denna typ av riskfylld manöver är att köpa rätt mindre material att skriva om. Minnesnotiser är perfekt och kostar mindre än en dollar, kommer du att betala mer för tjockare finare slag med en stor mängd papper. De svarta och vita sammansättning böcker du ser som ett alternativ till spiral anteckningsböcker göra versioner av samma storlek som minnesnotiser och inte har de irriterande spiral ringar. Kostnaden för mini-sammansättning böcker är vanligen något större än en enda dollar, men värt de extra cent.