Hur jämför ICP: s j och Shaggy 2 knark till andra höftflygturkonstnärer

När du tänker på den stereotypa hip hop-artisten, vad kommer bilden att tänka på? De flesta skulle säga afroamerikanska, modet, bära dyra smycken, till festande livsstil, och det är troligt att någon stereotypa hip hop-artisten kom från en välbärgad bakgrund. Jag säger inte detta för att höftflygturkonstnärer agera som om de kom från dåliga områden, men eftersom mycket av den lyriska innehållet sprutade av hip hop artister har att göra med kommer från en tuff bakgrund. Med allt detta sagt, hur ICP: s J och Shaggy 2 Dope stack upp?

De ansluter väl med ungefär hälften av de kriterier som anges ovan. ICP: s J och Shaggy 2 Dope inte kommer från en fattig bakgrund, men detta övervinna motgångar är en av de främsta attribut som lockar deras Juggalo fans till deras musik. Dessutom är mycket av Insane Clown Posse s Dark Carnival mytologi uppbyggd kring teman de fattiga får inlösen för att misshandlats av den rika klassen.

ICP: s J och Shaggy 2 Dope träffades när de var tonåringar, och upplevt bor i Detroit Ghetto tillsammans, något som utan tvekan fört dem närmare och gav dem material till det som skulle bli deras enorma katalog av låtar.

ICP: s J och Shaggy 2 Dope är inte amerikansk. Detta är självklart för de flesta, men för alla nykomlingar kan det vara svårt att urskilja eftersom ICP: s J och Shaggy 2 Dope ständigt bär clown ansikte färg, dölja sin hudfärg. På frågan om ras, medan de flesta mainstream hip hop artister är African American, de flesta hip hop artister som är verksamma inom skräck rap genren, liksom ICP: s J och Shaggy 2 Dope, är vita.

Intressant nog var den första vita hip hop-artisten någonsin att nå framträdande i genren Eminem, som råkar vara från samma stad som ICP: s J och Shaggy 2 Dope: Detroit. Tillfällighet? Eller finns det något om denna stad som föder unika höftflygturkonstnärer?

Är ICP: s J och Shaggy 2 Dope fashionabla gillar hip hop artister du ser på TV? För 2011, är svaret nej. Du kommer inte se ICP: s J eller Shaggy 2 Dope idrottsliga de senaste sparkar, den dyraste bling, eller lukta av de färskaste cologne. Och de skulle ha det något annat sätt. ICP: s J och Shaggy 2 Dope inte köpa in samma materialistiska virvelvind som många andra mainstream hip hop artister gör, för dem, det är mer om musiken.

Tittar på ICP: s J och Shaggy 2 Dope, skulle du tro att de aldrig fick memo 1990 rap spelet är över, eftersom de fortfarande klä det sättet. Allt bra med dem, dock!

Slutligen kommer vi fram till att festa. Det är väl dokumenterat att ICP: s J och Shaggy 2 Dope njuta av festande livsstil precis som andra hip hop artister gör, och vem kan klandra dem? I själva verket, ICP: s J och Shaggy 2 Dope kasta en större fest varje år än någon annan hip hop artist: The Gathering av Juggalos. Den bästa delen? De bjuder in sina fans också! Hur många andra mainstream hip hop artister kan säga det?