joyce kyla ner Flickor fick spela smooth jazz musik cd recension

Detta Girls Got To Play är den senaste utgåvan från Smooth Jazz Superstar Joyce Cooling, och är en annan stor en av denna begåvade musiker.

Det är en sällsynt dag verkligen att jag får en cd av en artist som jag kan sanningsenligt säga inte har ett dåligt spår i klasen. Jag är mer än glada att meddela att det är precis vad jag ska säga om det här. Det finns helt enkelt inte är dåligt i klasen. Inget spackel här alls.

Detta Flickor fick spela har ett fint varierat, blandning av 10 spår som är mycket välskrivna låtar genom detta tydligt framstående konstnär. De flesta låtarna visa mycket av den sortens känslor som gör en riktigt bra lyssna. Tydligt ritning från vad jag kan bara tänka mig är hennes egen praktisk erfarenhet. Vid olika punkter trycka på de mest verkliga känslor som kärlek, och smärtan av misslyckade relationer kan säkert bli hörda.

Denna CD grabs bokstavligen din uppmärksamhet redan från början med Expression och inte släppa förrän den allra sista del av de allra sista låten Talk, som förresten är en annan stor väg.

Övergripande detta Girls Got To Play är en enastående utgåva. Troligen Joyce Cooling bästa hittills. Riktigt sensationella från början till slut. Om du är även milt i Smooth Jazz musik du tycker om denna CD.

Lyssna på och jag tror att du kommer överens om att låten val är utmärkt, produktionen är enastående och Joyce Cooling är helt klart i topp form.

Medan hela cd är utestående några av mina favoriter är spår 2 Take Me There, spår 4 – No More Blues, och spår 6 – Detta flickor fick spela

Min smoothlee bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 7 – Toast & sylt. Enastående!

detta flickor fick spela utgåvan:

Joyce Cooling ursprungligen släpptes ner Flickor fick spela 23 Mar 2004 om Narada etiketten.

cd spår listan följer:

Ett. uttryck 2. ta mig dit 3. camelback 4. inte mer blues 5. grön impala 6. Denna flicka fick spela 7. toast & sylt 8. naturligt faktum 9. guiden 10. tala

Personal: Joyce Cooling (sång, akustisk & elgitarr), Jay Wagner (sopransaxofon, keyboards, programmering), Bill Ortiz (trumpet, flygelhorn), Ray Obiedo (elgitarr), Jon Evans, Nelson Braxton (bas), Billy Johnson , Louie Rivera, Ala Hall, Rich Aguon (trummor), Peter Michael Escovedo, Karl Perazzo (slagverk). Inspelad vid klubbhuset, San Francisco, Kalifornien, Werewolf, Oakland, Kalifornien och PM Studios, Thousand Oaks, Kalifornien.