välja en lämplig musik instrument för ditt barn Här är tre tips

Om du är en förälder till ett barn ålder tolv år och under som vill lära sig att spela ett musikinstrument som fiol, cello, gitarr och saxofon, har du några alternativ. Du kan överväga att köpa musikinstrument för barn eller hyra musikinstrument. Hursomhelst, måste du hur vad är tips för att välja en bra musik instrument för ditt barn. I denna artikel kommer jag att dela dessa tips med dig.

Första tips: Gör din egen due diligence

Som i något scenario där du vågar i okänt territorium som att välja en bra musik instrument för ditt barn, måste du göra en del efterforskningar. Beroende på vilken musik instrumentet ditt barn vill lära sig, kan du kolla in den lokala gitarr klubben till exempel för att ta reda på från gitarrister där hur man väljer en bra gitarr för ditt barn.

Eller du kan våga en musikaffär och fråga experterna där för att dela med dig tips för att välja en bra fiol. Du kan också våga nätet för att göra din forskning om vilken saxofon att välja för ditt barn. Det viktiga här är att du kommer att behöva ägna en del tid att göra din egen forskning i ämnet så att du är väl rustad när du väljer musik instrument för ditt barn.

Andra tips: Bestäm ditt barns intresse nivå lära sig ett musikinstrument

Innan du väljer att fiol eller cello för ditt barn, måste du bestämma ditt barns intresse nivå för att lära sig ny musik instrument. Har ditt barn en historia av att inte följa igenom vad han eller hon vill, eller gör ditt barn har vilja att se igenom alla uppgifter som presenteras för honom eller henne?

Anledningen jag belysa denna punkt här är inte att uppmuntra dig att snåla och köpa den billigaste gitarren eller ukulelen tillgängliga för ditt barn om ditt barn är den typen som ger upp lätt. Snarare bör beslutet om budgeten att spendera på musik instrumentet låst i förhållande till hur bestäms ditt barn är att lära sig instrumentet.

Tredje tips: Engagera ditt barn i valet av musik instrument

Eftersom ditt barn kommer att ta musiklektioner för att lära sig det nya musikinstrument, aktivt engagera ditt barn i urvalsprocessen av den nya violin, gitarr eller saxofon. Ta ditt barn med till din lokala musikaffär och engagera honom eller henne vid kommunikation med säljare i butiken. På så sätt kommer ditt barn att känna att han är inblandad i beslutsprocessen och har känsla av äganderätt gentemot den nya musikinstrument.