madonna – drottningen av popmusik

Madonna Louise Veronica Ciccone är populärt kallad Queen of Pop Music grund av hennes otroliga bidrag inom musikområdet. Hon är ett hjärta bultande sångare och hälften av världen är fan av denna stora sångare. Hon har sjungit många musikalbum och nu har hon ett skivbolag av hennes egna. Hennes röst raffel publiken. Madonna var förtjust i musik från sin barndom. Hennes kärlek till musik och dans har gett henne en så stor framgång inom musiken. Hon har massor av fans över hela världen.

Madonna förlorade sin mamma när hon var barn. Hon började sin karriär genom att delta i dans och balett i hennes skola.

Madonna har också provat sin karriär som skådespelare. Hon har gjort många framgångsrika filmer och album. Hon som barn har gjort en hel del hårt arbete för att nå upp till en sådan höjd. Det är bara hennes beslutsamhet och mod som har hjälpt henne att nå till toppen i världen av musik. Idag är hon välkänd för varje hem och unghund. Hon är en vacker skapelse av Gud som har fått en sådan söt röst som samlar publiken när hon sjunger.

Madonna är ett hjärta bultande sångerska som har gett miljontals album för musikälskare. “Holiday”, “Lucky Star”, “Material Girl”, “Borderline” och “Into the Groove” är några av hennes kända låtar som även är älskad idag. Som nybörjare hon har gått igenom många genombrott i hennes liv. Hon släppte sitt första album på hennes namn år 1983. Under nästa år hon producerade hennes mest kända sång “Like A Virgin”. Madonna producerade hennes tredje album i år 1985 i vilken låten “Papa inte predika” nådde på toppen.

Madonna enthralls sin publik med sin skönhet och röst. Hon kommer att bli ihågkommen för alltid av hennes fans på grund av hennes oräkneliga bidrag i musikbranschen. Det råder ingen tvekan i att ge henne titeln Queen of Pop Music. Hennes kamp och framgång motiverar de andra kvinnorna att pröva sin lycka med full mod och hopp. Hon är en förebild för många kvinnor över hela världen.