akustisk gitarr lektion för en nybörjare öva tekniker för att hjälpa dig att förbereda för din prestation

Normalt när man tänker öva din akustiska gitarr finns ackord att spela, skalor för att lära sig, och övningar att göra om och om igen. Dessa är bra och inte hjälper dig bli bättre på att spela din akustisk gitarr. Men det finns många tekniker som är bra för en nybörjare akustisk gitarr lektion som generellt är kvar untaught. Senare kommer du att undra varför ingen lärde denna information.

Inte allas mål med den akustiska gitarren är att utföra, men för många är det. Att kunna göra något hemma på akustisk gitarr, med ljus, inget tryck, och i en stol är betydligt annorlunda än en faktisk prestanda. Det är bra att träna för utförandet.

Spela utan att titta på dina händer.

Om du inte utför, kommer du inte alltid har lyxen att titta på dina händer eftersom det ibland är mörkt eller ens rökiga i den miljön. Börja öva låtar som du känner utan att titta på fingrarna för att göra ackord. Om du har problem som nybörjare bildar ackord alls, när du får ett ackord, försöka göra det utan att titta. Detta kommer att testa dina fingrar minne på hur väl du har verkligen lärt ackord och låtar.

Sjung medan du spelar.

Det är inte allas mål att bli en sångerska medan du spelar gitarr, men det är en bra övning för att bygga rytm. Din knäppa mönster av melodin raden i låten kommer bli två helt olika rytmer på en gång. Det är en mental utmaning att få både att arbeta tillsammans. Om du hatar att sjunga, försöka nynna eller vissla låten bara för övnings skull. Om du vill sjunga medan du spelar, måste du börja tidigt så att båda kommer att arbeta tillsammans mer effektivt.

Stå och använda en rem medan du spelar.

Detta behöver inte göras 100% av tiden medan du tränar, men då och då du bör öva stå upp. Det är mycket annorlunda än att spela när gitarren är rätt där i ditt knä. Det är ganska lite svårare. De saker du trodde att du kunde spela exakt och korrekt är många gånger mycket svårare. Detta är en bra övning eftersom det hjälper till att förbereda dig för mer realistiska prestationskrav.