detaljer dyker upp om årets stora musik fest, samlandet av Juggalos

Det är inte en överdrift att säga att The Gathering 2012 kan gå ner som en av de mest episka Juggalo festivaler genom tiderna. Det är förvisso en av de mest efterlängtade i historien. Vissa kanske till och med göra argumentet att insamlingen av 2012 är en av de mest efterlängtade stora musik fests i hela 2012.

Men hey, det är vad som händer när du släpper din mest efterlängtade album skräck rap att sammanfalla med ett mycket väntat stor musik fest som The Gathering.

Tyvärr kommer många av detaljerna kring exakt vem ska utföra på Juggalo festival The Gathering i år får vänta tills de tillkännages genom det traditionella mediet för The Gathering infomercial. Som sagt, för närvarande finns det några rykten om vem som kommer att spela årets Juggalo festival som vi kan spekulera.

Låt oss ta en titt på de gäster som har bekräftats ICP: s kommande album, The Mighty Death Pop! Det finns bara två av dem (bekräftad) för den huvudsakliga album: Hopsin och Tech N9ne. Tech N9ne har kastat ner på stor musik fest innan, så det skulle inte vara en överraskning om han dök upp på årets Juggalo festival att rappa på det nya spåret han gjorde med ICP.

Om han dyker upp på Juggalo festivalen, det är nästan en tanke på att han också kommer att utföra sin egen uppsättning. Med ett namn som i allsvenskan, skulle det inte vara mycket av en överraskning om The Gathering i år fick samma uppmärksamhet som andra stora musik fests får från media.

Detsamma kan sägas om Hopsin. Han har också utfört vid tidigare Juggalo festivaler, men hans popularitet skulle skjuta i höjden på årets årliga stor musik fest strikt tack vare hans framträdande på kommande ICP album The Mighty Death Pop! Om du deltar i The Gathering i år och Hopsin fungerar, kommer du fånga hans set?

Hopsin och Tech N9ne kan vara de enda gästerna på den huvudsakliga Mighty Death Pop! album, men det finns en massa andra som gör framträdanden på albumets bonus skivor som också kan förekomma på stor musik fest. Ice Cube och Fred Durst är bara två exempel som redan har aviserats. Men skulle fasa rap huvuden välkomna Limp Bizkit mannen fram på deras Juggalo festival i år?

När allt är det deras hus och de bestämmer vem som får i. Så vad sägs om det, Ninjas? Du går till en stor musik fest som också är en Juggalo festival per år. Hur skulle du få Fred Durst?

Och hur är det med Ice Cube? Han är en annan före detta elev av tidigare Juggalo festivaler, som alla fick honom väl. Men på senare år har han gjort en övergång från stora musik fests och i de vanliga familjen film arena. Under 2012 skulle hans framträdande på The Gathering samla så mycket kärlek från Juggalos?