donnie McClurkin igen gospel musik cd recension

Donnie McClurkin, har mycket begåvad Gospel artist släppt honom senaste album heter Again och Wow! Det är verkligen bra.

Uppfriskande, detta var en av de cd jag kunde bara pop i och bekvämt lyssna på från början till slut. Varje spår är roligt och var ganska lätt för mig att lyssna på från början till slut.

Gospel fans kommer att känna igen vissa av de kända gästerna som har samlats för att spela tillsammans med McClurkin på flera av spåren. Artister som Doc Powell och Jonathan DuBose Jr bara för att nämna ett par.

Om du är en Donnie McClurkin fan det här är en CD-samlingen platta kan inte vara utan. I själva verket är detta en av de cd som du inte ens behöver vara ett fan av McClurkin, eller ens Gospel veta är bra. Det är bara bra musik. Period.

Medan hela albumet är utestående den verkligt standout låtar är spår 2 – The Prayer, spår 6 – Helig, och spår 10 – så kär.

Min smoothlee bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 9 – hjärta och själ. Bra grejer!

återigen släppa anteckningar:

Donnie McClurkin ursprungligen släpptes igen den 4 MARS 2003 på Verity etiketten.

cd spår listan följer:

Ett. igen
2. bön, den – (featuring yolanda adams)
Tre. Allt jag verkligen ville
4. ja du kan
Fem. speciell gåva
6. helig
7. Skapa i mig ett rent hjärta
8. Jag går
9. hjärta och själ
10. så kär
11. han ringer dig

Personal omfattar: Donnie McClurkin (sång, piano), Lynette Hawkins-Stephens, Yolanda Adams (sång), Jonathan DuBose Jr (akustisk gitarr, gitarr), Rick Watford, Joey Woolfalk (akustisk gitarr), Doc Powell, Ray “The weeper “Fuller, Dsabata Robinson (gitarr), James Cheeks (altsaxofon), Clifton Brokington (trumpet), Marvin Thompson (trombon), Kevin Bond (keyboards, programmering), Shaun Martin, Bobby Sparks, David Foster (keyboards), Nelson Jackson (orgel), Keith Taylor, Darrell Freeman, Andrew gouche (bas), Terry Baker, Jeremy Haynes, Dana Davis (trummor), Andre Hickman (slagverk), Olivia McClurkin, Andrea McClurkin-Mellini, Sherry McGhee, Myron Butler, Sheila Ravenel Carpenter, Terry C. Middleton (background vocals).