elvis samlarobjekt en värdefull bit av kungen

Det finns många så kallade Elvis samlarobjekt på marknaden idag. Från pressgjuten bilar till nyckelringar till klockor. Men vad är verkligen Elvis samlarobjekt? Eftersom kungen av Rock n Roll var en sångare, skådespelare och musiker, borde inte den sanna samlarobjekt hantera det? För mig det gör.

De gamla album och 45-talet är mer värdefulla med tiden. Saker som gjorts och inköp när kungen var runt och under hans väg till stjärnstatus är vad fortsätter att öka i värde.

Men sedan finns det också en hel uppsättning av samlarobjekt av saker kungen ägde personligen. Värdet av artiklar beror på vad det är värt för ägaren. Ett bra exempel på detta är en pistol Elvis ägde som såldes för $ 28.800. Jag tvivlar på att den person som faktiskt använder det men vad en minnessak. Lite saker som människor runt Elvis hålls som nu är till salu är saker som en flaska receptbelagda läkemedel. Bara flaskan utan piller såldes för $ 2640. Detta är en släktklenod jag kan leva utan.

Saker att tänka på när man äger eller köper ett samlarobjekt är många. En av de sakerna är att nyskick objekt fortfarande i sin originalförpackning är värt mest. Om objektet ägdes eller används av kungen, är det mervärde som bara ett fan kan sätta en prislapp på.

Om en fläkt är försöker fylla en uppsättning enligt något av de samlarobjekt, är de i allmänhet villiga att betala mer.

Några av de objekt som är mest eftertraktade av fans är 45 s, LP, tidningar som hade kungen i dem, kort set, film program, affischer speciellt filmaffischer från en teater. Alla dessa saker har värde beroende på skick. Vad dina Elvis samlarobjekt är värda beror på hur mycket du älskar kungen.