enkel gitarr lektioner-optimal plats att komma igång för nybörjare

Congratualtions på anländer hit! Vi har några fantastiska lektioner och resurser för dig om du söker enkla gitarr lektioner,
främst för nybörjare. Du har nu säga att ta lektioner på nätet och med gitarr lektion DVD som är mycket billigare än konventionella lektioner, som en gång slutade du inte kan enkelt titta på igen när du behöver friska upp minnet. Efter nedan hittar du fyra snabba och enkla lektioner för att hjälpa dig i att lära sig spela gitarr.

enkla gitarr lektioner # 1: Hur du hålla din gitarr ordentligt.

Ofta människor gillar att spela gitarr på sina ben eftersom det ger stöd samtidigt som du klinka, kommer du att knäppa med din dominanta hand så att gitarren går till benet eller låret på samma sida som din dominanta hand också. Styr gitarren rakt upp och ner, som hölls i närheten av kroppen. Då och då gitarren kan glida av benet medan du spelar eftersom (a) du böjer över att se på läget för fingrarna på banden, eller (b) du råkar haven valt kläder som är slick grund slick och därför ger inte någon friktion att hålla gitarren på plats. Silk skulle vara ett bra exempel på kläder som kommer att göra det här projektet lite svårt, medan jeans ofta ger det lite klibbighet som du behöver för att hålla din instruement glider omkring. Lossing kontrollen var så ofta är helt normalt för nybörjare, men det är ytterst anmärkningsvärt att hålla sig borta från dåliga vanor när du just har börjat. Så kom ihåg att kontrollera din gitarr rakt upp och ned, nära kroppen, och helst avstå från att bära kläder som är hala.

enkla gitarr lektioner # 2: Lär känna de grundläggande ackord diagram.

För de sex ackord du kommer att lära vid denna tid, kommer du att koncentrera sig på de fyra första banden av gitarren. Frets är utrymmena mellan de vertikala metallstänger infällda int halsen av gitarren. De sex horisontella linjer på gitarrtablatur representerar de sex strängarna på typcial gitarren. Medan det finns 12 strängad gitarr, skulle jag undvika ståndaktigt försöker lära sig på något annat än de vanliga sex-string. Dina fingrar kommer är numrerade 1-4 börjar med pekfingret som nummer 1.

enkel gitarr lektion # 3: att lära dina grundläggande gitarrackord.

Det första ackordet du behöver studera är det D-ackord. Finger # 1 och # 2 kommer att placeras på den andra bandet. Finger # 1 kommer att vara den tredje strängen medan finger # 2 kommer att vara på den första strängen. Finger # 3 kommer att placeras på den tredje bandet på den andra strängen.

Den näst viktigaste ackord att studera är E ackordet, som är en stor ackord för nybörjare att lära sig. E ackordet är oumbärlig bas för “bar ackord” som är en hörnsten i praktiskt taget varje typ av gitarr. Finger # 1 är placerad på första bandet på den tredje strängen. Finger # 2 och # 3 kommer att vara på andra bandet. Finger # 2 kommer att placeras på den femte strängen, medan finger # 3 kommer att vara på den fjärde strängen. Vår gitarrist resurs har allt redo för dig i visuellt format så lär det blir ganska rakt framåt.

Den Ett ackord är också ett av de enklaste ackorden att behärska och används mest i pop och låtar sten. Den Ett ackord kan spelas i mer än ett sätt, men detta är den grundläggande metoden. Alla fingrar # 1, # 2, # 3 är alla placerade på det andra bandet. Finger # 1 går till den fjärde strängen, går finger # 2 till den tredje strängen och Finger # 3 är placerad på den andra strängen.

enkel gitarr lektion # 4: hur man knäpper ordentligt och byta ackord

De tre första ackorden nu möjligt för dig att spela några låtar när du perfekt en annan sak som är knäppa. För vissa människor strumming kommer instinktivt, medan andra arbetskraft med denna färdighet, vara så sammansatt om det verkar ganska svårt i början., Gitarristens din gitarr är en nödvändig färdighet som ska odlas över tiden. Det görs genom att flytta din dominanta hand upp och ner på strängarna. Alltid hålla händerna i rörelse. Stressa inte. Börja lugn tills du har knäppa bemästrat. Börja långsamt, sedan bygga din hastighet gradvis när du har möjlighet att upprätthålla en stadig Strum. När du knäppa väl bör de ackord klinga ut utan surrande (av strängarna på banden) och bara spela på strängarna i det ackord som visas på ackord diagram. När du byter ackord, behärska de grundläggande sladdar innan du fortsätter vidare med svårare kompetens. Håll knäppa varje ackord tills du kan hålla en jämn puls. Byt till var och en av de olika ackorden du lärt innan du börjar knäpper och skapa nästa beat. En viktig punkt att notera är att du bör öva dina favoritlåtar i en långsammare takt eller slå än de är så att du utvecklar goda vanor, eftersom när du väl fått kläm på knäppa ner bättre, är det extremt enkelt att plocka upp takten senare.

Kom ihåg dessa enkla gitarrlektioner var utformade för att komma igång i rätt riktning så att du gillar att spela gitarr i många år framöver!