helst kan vara en utomhusscen med prins elektronik corp s laddningsbara bärbara förstärkare

En förstärkare alltid bekymmer partiplanners grund av dess funktioner: icke-bärbara, tunga och behov av skarvsladd. Prince Electronics Corp från Yongin, har Sydkorea utvecklat en portabel och avgift förstärkare för att lösa dessa problem.

En förstärkare är en anordning som ändrar, ökar vanligtvis, amplituden för en signal. På ett enkelt sätt, det ökar volymen av ljud. Förstärkare för små apparater som radioapparater, datorhögtalare eller hörlurar är liten samt. Men för evenemang såsom konserter eller tal, är en större förstärkare behövs. Problem med större förstärkare är att den är icke-portabel och viktigast av allt, behöver den el som krävs förlängningssladdar för externa evenemang.

Prince Electronics Corp har utvecklat olika typer av portabla förstärkare med olika watt specifikationer. Denna bärbara förstärkare systemet varierar från 25 till 300 watt. Dessutom har den USB-minnesplatser, SD-minneskortplatser och en CD-spelare som kan spela musik var som helst och när som helst. Detta system kan styra upp till 8 timmar, som sedan behöver laddas i 10 timmar.

Prince Electronics Corp koncentrerar stadigt på utvecklingen, att införa 4 till 5 nya produkter varje år. Bolaget träder internationell utställning i Tyskland för att ange globala marknader.

Grundades 1991, har Prince Electronics utvecklar trådlösa mikrofoner och bärbara förstärkare. Med år av forskning, har Prince Electronics säkrat källa tekniker på RF och ljud på trådlösa mikrofoner. De har fått ISO 9001:2000 och ISO 9001:2008 under 2006 och 2008. Deras slogan är “Med mer fart, vänlighet, och perfektion.”