historien om salsa musik

där kom den ifrån

Det är uppenbart att Salsa är några av de allra mest romantiska musik som folk kan välja att höra. Det fann sitt ursprung i Kuba och blandade afrikanska och europeiska typer musik. Musiken är full av piano, bongo, gitarr, horn och även fiol. Rytmen är sådan att det ofta ganska är utmanande för alla dem vara uppmärksam på att inte komma upp och börja dansa. Flera tycker att det är en strikt kubansk musik och det också definitivt gjorde uppleva sitt ursprung här.

hur det kom till USA

Denna musik började resa etern i Amerika och även snabbt ökat i nivå av popularitet. Kubanska och Puerto Rican invandrare bidragit till några av deras gynnade låtar tillsammans med dem och när andra personer hörde till dem att de helt enkelt inte kunde få nog. Några av ledarna för grupperna var: Ray Beretto, Eddie Palmieri och John Pacheco. Killarna dominerade musikmarknaden i NYC på 1960-talet. Det hade varit på sjuttiotalet som det sprids till Columbia, Mexico, Puerto Rico, Venezuela och Dominikanska Republic.Many avses den som swing och själ på grund av de känslor det framkallade hos dem uppmärksamma på det.

dansen

Salsa kunde inte beskrivas saknar diskutera lite om dansen som åtföljer denna musik. Det är ofta ett par dans som utförs till tempot tillsammans med en rad enkla steg där en leder och den andra svarar. Vanligen det innebär tre viktförändringar till en fyra slag åtgärd. Om du är intresserad av att förstå det bästa sättet att dansa tillsammans till denna musik finns det många kurser poppar upp överallt, vissa är på lokal nivå och är verkligen minimalt prissatta eller gratis. Att förstå hur man utför dansen kan göra för en underhållande kväll ute på stan tillsammans med din älskade eller ett par kompisar.

Salsa är perfekt musik att uppleva hela sommaren eftersom det framkallar det bästa exemplet på den tiden på året. En musiksamling är inte klar förrän det kan avrundas med några salsa träffar på det. Det är inte lätt att hålla reda på de senaste och finaste musik som finns där ute vilket innebär att du måste investera lite tid att höra vad du kan hitta med gratis musik på nätet. Komma igång på din sökning med hjälp av ett antal fria låtar kan vara ett fantastiskt sätt att upptäcka en ny artist eller färska varianter som passar dina önskemål. Titta på några av de populära artisterna i dessa blomstrande tempon med gratis musik på nätet.